tiistai 23. huhtikuuta 2013

Viettejä?

NPKH järkkii Korrien Viettiseminaarin kesäkuussa...
Ilmo läks meneen (tietenkin)! ja nyt sitten ootellaan ja jänskitään, irtoisko kuunteluoppilaspaikka taikka jopa koirakkopaikka - ROMILLE. Kouluttajathan valitsevat koirakkopaikoille koirat.

Niin, hetken mietittyäni tulin siihen tulokseen, että Birken viettirakenne (aika varovasti käytän tämmöisiä sanoja, kun en asiasta vielä tiedä ko pintaraapasun) vaikuttas kohtis selkeältä ja sen kanssa pystyy pelaamaan nostattamalla ja laskemalla, mutta Romi on sitten vähän epäselvempi tapaus (ainakin minulle).
Siitä sitten päättelin, että kuunteluoppilaana saan varmasti paljon irti ja voin hyödyntää oppimaani molempien koirien kanssa, mutta koska Romin toimintaa en ihan niin kaikilta osin ymmärrä, sen kanssa voisi olla kiinnostavaa ja erittäin opettavaista mennä ihan käytännössäkin kahtomaan...

Muttaniin, tässä on vasta ilmottauduttu halukkaiksi - tulevaisuudessa selvinnee, että irtooko yhtäkään paikkaa, semma kun on kohtalaisen suosittu!

Romi: "Jaa mää vai?"

2 kommenttia:

  1. Korrin viettiseminaari!
    Se on niin HUIPPU, suosittelen. Olin itse vain kuuntelemassa mutta opin aivan älyttömän paljon. Teoriaosuus on mahtava mutta se käytännön osuus, se se vasta on jotain! Kirjoitin muistiinpanoja useita sivuja, eli muista ottaa kirjoitusvälineet mukaan. On koira tai laji mikä tahansa, mutta tämä seminaari avaa kyllä monen koiranomistajan silmät ja voi sitä vinkkimäärää minkä sieltä sai treeneihin. Menen kuuntelemaan tämän seminaarin uudestaan heti kun tänne päin maata taas ilmaantuu sellainen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, kyll tää aika huikee mahdollisuus on! Vaan paikkoja on rajotetusti, saa nähä, pääseekö kuulemaan...
      Mutt jos pääsen, niin otan kyll muistiinpanovälineet mukaan ja yritän saada hyvät nootit aikaseks :P

      Poista

Kah, kiva kun poikkesit.
Jätäs tassunjälkesi!