lauantai 20. huhtikuuta 2013

Kevättanssit ja vähän muutakin elämänrytmiä

Hönö-Biibis tahtoo, ett Romppis alkaa painia...

Tänään plikat pisti takapihalla tanssiksi!
Birke siis tapansa mukaan lietsoi Romia painimaan ja Romi lähti silleen puoliksi mukaan. Kivaa tuntu olevan molemmilla, vaikkei ihan samat mielihalut tainnutkaan olla.

Tää viikko on kulunut töitä tehdessä ja siivotessa ja pakatessa...
Semmoset kymmenisen laatikkoa on jo oottamassa KotiKolon oven aukeamista. Lisää on viel tulossa vaikka kuinka. Pikkuhiljaa.

Birken häntä on taas ottanut hieman turhan rennosti.
Vaikka oli alkuviikosta jo ihan normi, tiistain reenien (autossaoottelu illalla) jälkeen on taas sitä lepuutellut. Noh, oon antanut vähän kipulääkettä ja nyt illalla on taas normi, mutta Birkeltä jää nyt viikonlopun autoilut välistä - jos kerran viileessä autossa paikoillaan oottelu ärsyttää häntää, niin ei sitten järjestellä semmosia.
Kyllä se siitä.

Niin, TU:n koirahierojakurssi ja NPKH järkkivät vuosittan lihashuolto- ja lajiesittelyviikonlopun, jota minä olen tänä vuonna organisoinut. Se ois nytten sitten se.
Romppis pääsee autoileen, Birkkis jää kotiin äiten hoidettavaksi. Hyvää tässä on se, että nyt on vapaa häkkipaikka ja päästään Mirkun ja Novan kanssa kulkeen samalla autolla.
Huomenna ois luvassa lihashuoltojuttuja - jännä palata pitkästä aikaa koululle - ja sunnuntaina sitten lajiesittelyitä. Romin piti esitellä peltojälkeä, mutta lunta/märkää/homettahan siellä pellolla on, eli tehdään teoriassa se juttu sit vaan.

Kello soittanee aamulla puol seiska ja kello tulee ny puol yks, joten eiköhän se ois aika koittaa sitä nukkumista... Tänään oli vaihteeksi migreeni, enkä oikeen välittäs semmoista viikonloppuseurakseni huolia!
Nukkunukku siis. Öitä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kah, kiva kun poikkesit.
Jätäs tassunjälkesi!