sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Jännän äärellä?

Hmm, hmm, hmm.
Huomenna ois tarkootus soitella (ekaa kertaa elämässäni) asuntovälittäjälle! Tunnollisena tyttönä aiheet ja kysymykset on tottakai jo listattuina...

Niin, jossei joku nyt siis vielä hoksannut, niin tässä on kyse siitä haaveissa siintävästä "omasta Kotikolosta". Yksi söpö pikkuinen vuokrakämppä on bongattuna ja asioita pikkuhiljaa laiteltu rullaileen. Selvillä vesillä ei lähimainkaan olla, vaan mutkia on matkassa useampi.
JOS nyt kuitenkin ajateltaisiin ihan über-positiivisesti ja kaikki menis ko Strömsöössä, niin muutto voisi olla ajankohtainen jo enskuussakin! Aaapuva.

Oon innoissani, mutta kyllähän tässä tuppaa vähä kauhistuttamaankin välillä. Normaalia kuulemma.
Sisustustakin oon jo miettiny (kenties enempi ko laki sallii), joten uskoisin, että JOS sen kämpän saan, niin blogiin saattais tulla vähän juttua myös 'Projekti Kotikolosta'.
Äh, oikein ootan semmoisia postauksia... Ja juu, myönnän. Oon nyt - tapani mukaan - taas niin fiksoitunut siihen asiaan, joka mielessä pyörii, että pettymys tulee oleen poskettoman suuri, jossei homma meekkään putkeen. Vaan iteppä kärsin sitte senkin. Ois toki kiva, jossei kovasti tarttis kärsiintyä.

Ja - ennenko kukaa alottaa sitä mahdollista kyselyrumbaa - ilmoitan, ettei infoa tule tän enempää tippumaan ennenko on oikeasti jotain konkreettista kerrottavaa.
Sen paljastan, että kyseessä ei ole mikään iso lukaali, vaan meille passeli, sijainniltaan hyvä kolonen.
Peukuttaa passaa!

2 kommenttia:

Kah, kiva kun poikkesit.
Jätäs tassunjälkesi!