maanantai 15. huhtikuuta 2013

The KotiKolo, vassokuu

Pohjapiirros

Siinä se nyt on - Meidän KotiKolo!
Tänään käytiin siis tekemässä papruja ja kyllä, me muutetaan kuunvaihteessa!!!

Laskin Google Mapsistä, että etäisyyttä nykyisen ja tulevan kotosen välillä on 1,1 km. Juuri silleen passelisti, ettei ny ihan naapuriin mennä, muttei kuitenkaan tarvii läksii autoo lainaamaan ihan hirveän kaukaa. Perfect.
Myllyhaassa majaillaan siis jatkossakin, täällä on meille hyvä.
Kuten jo aiemmin sanoin, yksiö se on eikä mikään lukaali, mutta just passeli meille. Kerroksia löytyypi 3 ja me kivutaan kakkoseen. Oikein hyvä, sillä en tykkää ajatuksesta, että kukaan ois ihan suoraan ikkunan alla.
On minulta pari kertaa sitäkin kysytty, ett kuis meinataan mahtua. Hyvin meinataan. Tilaratkaisuihin panostan sisustuksessa ja - ennen kaikkea - ei ne koirat neliöistä elä. Kotona ollaan, nautitaan toistemme seurasta ja rentoudutaan ja hierotaan niitä harmaita aivosoluja tarpeen tullen. Ulkosalla lenkkeillään, pyöräillään, juostaan pitkin mettiä ja tottakai reenataan. Ei siinä kotona tarvi sitten huushollia ympäri juosta. En mie tänne kolmatta koiraa ole ottamassa tai ottaisi, mutta me mahrutaan Romin ja Birken kanssa oikeen mukavasti.

Vakuutukset, sähkösoppari ja sen semmoiset on jo hyvällä mallilla setvittyinä. Nyt aletaan pikkuhiljaa miettiä, suunnitella ja pakkailla ennen virallista muuttopäivää (hyvänenaika, siihen on vaan inan reilu 2 viikkoa!)...
Mutta tää ilta jatkuu hyvien uutisten ja Tapparan voiton jälkeen näin:

Telkkarista tulee siiperin seuraksi Bond-leffa vm.'83!

2 kommenttia:

  1. Onnea onnea !!
    * juoksee kauppaan ostamaan ... suolaa ja tumma leipää, eikös niitä aina viedä tuliaisiksi uuteen kotiin? Vai oliko se silitysrauta? *

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa, kiitos paljon :D
      Suola ja tumma leipä käy hyvin, silitysraudalle minulla on hyyyyvin vähän käyttöä :P

      Poista

Kah, kiva kun poikkesit.
Jätäs tassunjälkesi!