sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Lämmin kevätpäivä Majalla

Noniin, tänään oltiin sitten aamukasista ilta puolkuuteen Majalla organisoimassa, kahtelemassa ja esittelemässä lajiesittelyjä TU:n koirahierojakurssilaisille!
Miten iiiiiiihanan aurinkoista, lämpöistä, keväistä (melkein jopa kesäistä!) oli olla pihalla ja nauttia pikkuherkuista ja eri lajien esityksistä.
Ihan superkivaa ja mukavaa ja opettavaistakin...
Pääsin mm. kyselemään hausta, seuraamaan mestareiden tottista ja kahtomaan ekaa kertaa livenä IPO-reenejä - ite kerroin hieman jäljestä ja sitten osallistuin yleishäslänä ja koordinaattorina vähä siihen sun tähän!

Plikat oli matkassa ja käyttäytyivät ihan mukavasti. Ois pitäny ottaa kuvaa, kun tepastelivat mettikössä sinivuokkojen keskellä...
Pienet todet tehtiin kans. Häiriöö oli jonninverran, eikä plikat siihen reagoineet, hyvähyvä. Ihan parastaan eivät tehneet, mutta hyvin vetivät kuitenkii.

Nyt köllötellään kohtis raukeina ja poskissa kuumottaa päivällä saatu valohoito!
Illan tais vielä kruunata se, kun äite löysi mulle keittiönpöydän Tori.fistä! Tällaisen (tosin mustana) ja kun soitin myyjälle, hän tiedusteli, josko haluaisin ottaa myös kaksi tämmöistä tuolia - tottakai!!!
I love Ikea & I love Tori.fi !

PS. Enää viikko muuttoon...
Oon jo pakkaillut ahkerasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kah, kiva kun poikkesit.
Jätäs tassunjälkesi!