tiistai 9. huhtikuuta 2013

Ajatuksia

Tässä asioita miettiessä ja suunnitellessa tulee väkisinkin ajatelleeksi, mitä tuleva vois tuoda tullessaan...
KotiKolo on pyörinyt kovasti mielessä ja uskoisin, että tän viikon loppuun mennessä tiedän siitäkin aiheesta taasen hieman enemmän.
Kuten sanottu, peukuttaa saa.

JOS tämän kämpän kanssa tärppää, niin kovin kauaksi ei tarttis muutella. Tämä on hyvä erityisesti siksi, että voisin jatkaa auton lainaamista mm. reeneihin pääsemiseksi. Sillä olen senkin päättänyt, että vaikka budjetointi hieman muuttuskin, niin reeneissä käydään silti! Vaikka tottakai muuttohässäkkä vie automaattisesti aikansa, niin en aio tinkiä reenitavoitteista. Jos se meinaa sitä, että käydään reeneissä myöhään illalla taikka aikasin aamulla, niin so be it!
Täytyyhän sitä sopeutua siihenkin, että palkkatöitä tulee paiskittua kovempaan tahtiin, joten lenkit ja reenit ei varmaan siltäkään osin tule ajoittumaan ihan samoin kuin nykyänsä.

Oon myös miettinyt Birken polvia, jotka on nyt olleet lekurinkin mielestä niin hyvät, että väläytteli sitäkin mahkua, ettei vasenta ehkä tarvis operoida...
Romin tarina (vasen pitää leikata, oikeaa toiv ei - kahden vuoden päästä oikeekin tarvi) laittaa miettimään. Oikeaan polveen oli ehtinyt tulla vähäinen rasitusmuutos, muttei se vaikuta meirän eloon mitenkään, kun polvi korjattiin sitten kun sille oli tarvetta. Nyt eletään Birken kanssa normisti ja kahtotaan sitten syksyllä, mikä on vasemman polven tilanne. Jos tarvii leikkoo, leikotaan, jossei niin sitten ei. En enää siis ole ihan niin ehdottomasti sillä kannalla, että polvi leikotaan jokatapauksessa varuiksi. Kahtotaan tilanteen mukaan ja käytetään sitä maalaisjärkeä.

Ensviikolla tapahtuu kans!
Maanantaina tikkienpoisto, tiistaina palaveerataan jälkiporukan kanssa tulevasta kaudesta (hiiii!) ja viikonloppuna on sitten organisoimani Tampereen Urheiluhierojakoulun ja NPKH:n lihashuolto- ja lajiesittelyviikonloppu. Romin piti päästä siellä ajaan ekat jäljet, muttei tällä lumitilanteella paljon uskalla toivoa.

Reenitaukoa on nyt tullut aika luvattoman kauan, mutta tänään tehtiin ihan jees mettäreenit Romille.
Tänään en pääse kentälle - Birke ois joutunu jäämään yksin kotiin ja tiedän jo polvisaikun ajalta, että huutamaan se ois jääny, ko ois nähny, ett Romi lähtee REENEIHIN eikä hää pääse - mutta torstaina monen monen viikon tauon jälkeen pääsis BH-reeneihin. Siellä ois tarkotus ottaa ryhmäreeniä ja loppuun katsastaa, mitenkäs se kaavio kulkis.

Vielä ei uskalla huokaista, mutta aika jännää ois aatella, että me voitaisiin pian asustella ihan iteksemme...
We'll see.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kah, kiva kun poikkesit.
Jätäs tassunjälkesi!