lauantai 20. huhtikuuta 2013

Lihashuoltopäivä @ TU

Noniin, nyt täällä makoilee kaksi tyytyväistä kipparahäntää!
Aamulla hajettiin Mire ja Nova-bortsu matkaan ja suunnattiin Tampereen Urheiluhierojakoululle kuulemaan, mimmoista lihashuoltojuttua koirahierojakurssilaiset oli meille tälle vuodelle suunnitelleet. Romi pääsi matkaan, Birke jäi kotiin.

Olipas vaan mukava virkistää muistia, kertailla ja oppia uutta ja terästää vanhoja oppeja!
Päivä oli oikein onnistunut - aurinkokin paistoi oikeen kauniisti.

Teorian lisäksi kahteltiin koiriemme liikkeitä ja keskusteltiin niiden tilasta.
Romia ei hierottu, mutta liikkeensä pääsi sekin esittelemään. Vasenta etusta kääntää ranteesta hieman ja hauikset sekä selkä kiristää - ei tullut yllärinä... Puhuttiin siitä, että hauisjumi voi pahimmassa tapauksessa kroonistua, joten vaivan hoitaminen on hyvin tärkeää. Olen jo hetkosen pohtinut b-vitamiini tai magnesium -kuuria ja kun aiheesta tuli puhe, päätin vihdoin oikeasti tehdä asialle jotain!
Ajoin illalla Kodin Terraan hakemaan tämmöisen purkin:


Hepoillehan se on, mutta ajanee saman asian ja monen oon kuullut koirillekkin käyttävän ...
Josko tämmöisestä löytys vähän erilaista apua lihashuoltojen tueksi.

Mukava oli Romin kanssa reissata siksikin, että Päivi-ope sai nähdä Romppisen monen vuoden jälkeen. Omaa mieltä lämmitti kuulla, että meidän suhde on kehittynyt edukseen, eikä Romi ole enää ihan samanmoinen apina, joka oli silloin kun minä TU:n koulunpenkkejä kulutin. Mwahahahaa!

Huomenna onkin sitten vähän eri kujeet, mutta melkein sama poppoo.

2 kommenttia:

  1. Aivan hyvin voi käyttää samoja ravintolisiä koirille kuin hevosillekkin. Ei se magnesium siitä mihinkään muutu vaikka purkin kyljessä patsastelee hevonen, vain hinta muuttuu - ja yleensä halvempaan ;)

    VastaaPoista

Kah, kiva kun poikkesit.
Jätäs tassunjälkesi!