lauantai 27. huhtikuuta 2013

Samba-rumba, bueno!

Siivous-/muuttokaaoksen keskellä...

Kylläpäs on meinaan viikko menny nopsaan!
Nyt ois enää yksi työilta ja vastahan mie aattelin, että tulossa touhukas viikko, kun sunnuntai on ainoa vapaa. Juu, töiden ohessa on siis tosiaan siivoiltu ja pakkailtu ja suunniteltu ja ...
Ihan hullua aatella, että huominen töitä, sunnuntaina lepoo ja sitte maanantaina saan hakee avaimet! 

Välillä meinaa ihan alkaa oikeesti jo jänskiäkkin...
Ajatukset kääntyy enenevässä määrin pieniin käytännönasioihin muuttoa aatellessa ja tänään tulikin sitten hajettua oikeen kunnon arsenaali siivousaineita ja -vermeitä! Niillä pääsee maanantaina hyvin alkuun ja riittävät sitten viel useammaks aikaa muutenkin.

Sisustuksellisesti oon nyt ihan intoo piukassa.
Eilen selailin nimittäin taasen Tori.fitä ja bongasin - tattararaaaaah! - "tuuletinvalaisimen" eli siis sellaisen kesäkelien vilpostajan, makeen kattopropellin, joita oon pienestä asti ihaillu!

Tämänmallisen, mutta valkoisilla laipoilla...
(kuva googlattu)
En millään meinaa nyt uskoo todeksi, että minun kämpässä tulee oleen sekä amme että kattopropelli! Makeeta.
Kokoajan oon aatellu, että "Juu, teen siitä sitte itteni näkösen" mutta kun joissain asioissa on pakosti joutunu tekeen kompromisseja, niin usko tuohon omaan missioon meinas yhessä välissä vähä horjahtaa. Mutta kyllä, pikkuhiljaa siitä tulee just meidän koti!

Maanantaina ois siis tarkotus mennä siivoon ja laittaa keittiönkaappeihin sisältö. Sitten ystävä tulee kuljetuskaluston kanssa avittamaan ja saadaan isoimmat kalusteet siirreltyä... Plussaa on, jos kerkiin viedä jo pienempiäkin kalusteita sekä esim. vaatteita.
Vapun oon töissä, joten muuttohommia tehdään työvuorojen rajoissa, jos ollenkaan.
Torstaina olis tarkotus viedä kaikkea "elämiseen tarvittavaa", jotta voitaisiin plikkojen kanssa kenties jo to-pe yönä nukkua KotiKololla. Vaan nähtäväksi jää, sillä torstaina ois tarkotus myös käydä Ikeassa ...

Ikea, tuo ihanuuksien koti!
Oon nyt kovasti pohtinut, mitä tarttee ostaa ja missä järjestyksessä. Keittiönpöytä tuoleineen oli korkealla listalla, mutta ne on nyt hoidettu. Soffa/sänky, lipasto, työpöytä, tv-taso ja apupöytä löytyy jo.
Hyllyjä - niitä tuun tarvimaan, mutta tokkopa ostan kaikkia kerralla.
Tästä päästään sitten kylppäriin! Sinne tarttee kaappitilaa (seinille en saa mitään laitella, rei'ityskielto), suihkuverhoo ja kaikenmoista pientä... Eli kaippa se niin menee, että kylppäri ekana kuntoon - näin sopivan ympäripyöreesti ilmaistuna.
Kodinkoneista ei onneksi puutu ko mikro ja astioista oikeastaan vaan paistinpannu.

Tänään sain tietää, että kesälomatoive meni lävitte ja lomailen toukokuun lopulta kesäkuun loppupuolelle. Kyllä kelpaa, sillä pesärakentamisen lisäksi meillä ois vähän kaikenmoista muutakin kivaa suunnitteilla tuohon alkukesään...

Onneks vaan on ystäväisiä, joilta saa apua vähän millon mihinkin probleemaan - koski se sitten kuljetusta, sisustusvinkkejä taikka pientä pintaremppaa!

2 kommenttia:

  1. Ikeasta saa muuten ihan passeleita paistinpannuja, vaikka ovat halpoja. Kestävät ihan yhtälailla kun esim. perushackmannit, mutta ei kiristä lompakkoa niin paljoa, kun tarvii uusia... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, jostain sieltä oon aatellu semmoistakin :) Yks pieni wokkimallinen pannu löytyy, eli hätäpaniikki ei sen kans ole :D

      Poista

Kah, kiva kun poikkesit.
Jätäs tassunjälkesi!