tiistai 9. huhtikuuta 2013

Sterkattu saksalainen

... ei ole mielestään enää lainkaan toipilas!
Eilen puolitin kipulääkemäärän, eikä ole vaikuttanut menoon millään lailla. Dolagista on vielä tälle ja huomiselle, sitten loppuu lääkitys.

Köllöttäjä...

Meno on rento ja onneksi kauluri ei aiheuta Birkessä mitään stressiä, vaikka mielellään varmaan oiskin vaan ulkona ja sisään tullessa yrittää puikahtaa eteisestä kaulurin ohi.
Lenkkeilty ollaan nyt parina päivänä tässä pihapiirissä semmoisia 10-15 asiointi- ja haistelureissuja. Mettään mentäessä plikka mielistelee ja elehtii ihan siihen malliin, kun oisin päästämässä sen vapaaksi. Eheeeeih, eijei vielä.

Tikkirivistö, pop5

Haava on tosiaan siisti, eikä ole vuotanut tai päässyt muutenkaan likastumaan. Sitä on pakko kyll vielä hehkuttaa, että kertaakaan ei Juhan tikkauksissa ole ollut mitään valittamista - haavat ei ole kummallakaan plikalla vuotaneet oikeastaan lainkaan ja tikkirivit aina olleet muutenkin todella siistit.

Meillä kulkee siis "toipilaan" osalta oikein mallikkaasti!
Tikit lähtee veks ens maanantaina ja sitä kyll jo vähän ootellaan...

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Khyll khyll :D Ottaa hyvinkin aktiivisesti emoalukseen yhteyttä ja satelliitista mukautuu tarvittaessa myös muurinmurtaja-Rominhätistäjä-emännänkuristusvempele :D :D

      Poista

Kah, kiva kun poikkesit.
Jätäs tassunjälkesi!