maanantai 22. huhtikuuta 2013

Ihana kevät!


No NYT se on oikeasti täällä - nimittäin ihana, aurinkoinen kevät!
Tänään nautiskeltiin mettäjuoksuiluista aamusella ja jäin miettimään, mimmoista se sitten onkaan, kun muuton jälkeen mennään isoon mettään ja uskallan päästää molemmat plikat samaan aikaan juoksentelemaan. Eihän kyse siis mistään tottelemattomuudesta ole, mutta koska tää nykynen juoksuttelumettä ei ole kovin iso ja usein siellä kulkee muitakin koiria, oon kokenut paremmaksi vaihtoehdoksi juoksutella plikkoja enemmän erikseen - pystyy helpommin valvomaan yhtä koiraa ja ympäristöä samanaikaisesti. Vaan on ne plikat yhdessäkin toki tuossa juoksennelleet.
Yleisestikin mietin tulevia viikkoja ja sitä, miten elämä muuttuu. Ei ainoastaan muuton myötä vaan ootan ja mietin myös tulevaa kesäkautta - ei tulla pyörimään näyttelykehissä varmaan kertaakaan ja reenit otellaan ekaa kertaa maastojen osalta oikeesti tosissaan molempien kanssa. En malttas oottaa! Yksi muutos on myös se, että hierontahommat jää nyt vähemmälle ja alan tehdä palkkatyötäni ihan täysviikkosesti (aiempaan 2-4 vuoroon per vko verraten) ja sekin muuttaa osaltaan arkea enemmän tai vähemmän.
Muuttoon on muuten enää viikko!

On muuten pitänyt sekin kertoa, että Birken pentujen eka virallinen terveystulos on nyt KoiraNetissä. Eijatuun Willkommen Nikolaus eli Wellu on myös saanut PL-diagnoosin... Eli kolmella kuudesta pennusta (E. Willkommen Nikolaus, E. Wyborg & E. Winterzeit) on polvissa häikkää. Olen niin harmissani tästä, vaan ei se auta.
Tässä asioita pohdiskellessani ja koiramaailman juttuja seuratessani totean kuitenkin, että onneksi PL on melkoisen hyvin korjattavissa. Moni muu vaiva ei ole.
Huokaan ja olen tyytyväinen nykytilanteeseen, plikoilla on kaikki hyvin. Birken "vesihäntäkin" on taasen toennut. Parina päivänähän annoin vähän kipulääkettä, kun lievät oireet palaili, kaippa se nyt on jo ihan oikeasti parantunut.
Ei se ole helppoa, kivaa ja ruusuista (ainakaan aina) tämä koiraharrastus - ottaa, mutta kyllä se sitten antaakin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kah, kiva kun poikkesit.
Jätäs tassunjälkesi!