lauantai 25. toukokuuta 2013

Lomanalkajaisjäljet!

Käytiin Mirkun kanssa pellolla hyppimässä, kun nyt mie oon lomalla ja on sitä aikaa harrastaa!

Molemmille tein kaksi kulmaa oikealle. Romille pituutta 250 m ja 4 esinettä, Birkelle lipsahti 300 m ja vain 3 esinettä (kun ohjaaja pudotti yhden esineen Romin jäljelle - ajettaessa löytyi kyll)...
Pohja oli kuiva ja tällä pellolla tuuli myllersi suuntaan ja toiseen (kuten yleensäkin) ja hellekelihän tuolla oli. Hieman olosuhdehaasteita siis.
Tällä kertaa olin päättänyt jättää piilotetut patukat veks ja vapauttaa esineiltä (namirauhottumisen jälkeen) patukalle. Tämä toimi Romille hyvin - esineet ilmaistiin ja palkasta noustiin ja tarkkuutta tuli aina lisää. Birkelle taasen ei nyt ihan pelittänyt... Analyysini kertois, etten saanut sitä nousemaan tarpeeksi ja siten ei motskua = tarkkuutta oikein meinannu riittää. Ja tottakai tää piti sit sattuu niin, että esineitä (=palkkauskertoja) oli sit kans yks vähempi. Pöhpöhpöh.
Loppuun asti päästiin Birkenkin kanssa kyllä, muttei se oikeen hyvää menoo ollut. Seuraavaksi jätetään siis ne esineet taasen kokonaan (paitti lopusta ehkä) pois ja rällätellään patukkarallia, niin tulee parempi mieli! Niin ja pituutta ehottomasti veks ja lisää nameja.
Romille nameja oli aika passelisti (vaan kulmien ja esineiden jälkeen) ja joutui tekemään hommia, että ne löytyi, hyvä!

Olosuhteet kun huomioi paremmin jälkeä suunnitellessa, niin ei tule turhan vaikeita kohtia.
Romin suoritukseen oon olosuhteisiin nähden kohtis tyytyväinen: kulmissa meinasi oikoa, mutta kun vauhtiin pääsi, niin muuten aika hyvä. Voidaan siis jatkaa samaan malliin.
Birkelle tarviaa ottaa askeleita taaksepäin, selvästikin etenin nyt liian nopsaan. Meillä on aikaa hioa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kah, kiva kun poikkesit.
Jätäs tassunjälkesi!