perjantai 3. toukokuuta 2013

Kotona ollaan!


Pikkuhiljaa alkaa myös sisustus...

Hyvin on menny eka yö ja eka päivä KotiKololla!
Tuntuu hyvältä ja omalta ja plikatkin on käyttäytyneet todella mallikkaasti tilanteessa ko tilanteessa (noh, karkas Romi kerran ominpäin rappukäytävää tutkimaan, ryökäle!), oon niin ylpeä. Rappukäytävän kolahdukset ei oo maininnan arvoisia, ei myöskään postin tulo. Rappuset ei tunnu Birkestäkään ihan niin oudoilta enää ja lenkeillä ei ole mitään tietoakaan siitä, että yrittäisivät vetää Äitelleppäin. Niin ja plikathan oli tänään yksinään kotosalla, eikä kuulunut sillonkaan mitään mölyjä.
Hienoa, olen tyytyväinen.

Aamupäivästä käytiin pienellä lenksalla lähimaastoissa, missä riittikin rakennustyömaasta ja ihanista hajuista paljon kaikkea havainnoitavaa...

Lähimettikössä on ihana sinivuokkomätäs

Oma päivä kului eilisiä ostoksia (porrasjakkara & allaskaappi) kootessa, kaupoilla ja siivotessa. Nyt on sitten imuroitu ja pesty lattiat - tän jälkeen laitoin matot, ihanaa!
Seinillä ei sisusteita vielä ole, mutta muuten tavarat alkaa pikkuhiljaa löytää paikkansa... Tosin on niitä vielä hieman Äitellä, mutta pian ne loputkin tänne kulkeutuu.

Birke ja eteisen ilmettä

Kylppärikään ei ole enää niin sekainen!

Jostain tuolta yläkerrasta(ko?) kuuluu nyt jottain pientä metakkaa (oisko Suomen kiakkovoittojuhlaa?), joten ainakaan ei ole meiltä kuuluvat satunnaiset koiranhaukahdukset mitää talon ainoita ääniä.

Kaffenkeitin on ladattu valmiiksi, huomenna ois työpäivä.
Jospas sitä nyt laittas vähän "iltapalaa" ja sitten plikat viel iltapissalle...

Ainiin!
Kauheeta, melkein unohtu!
Romi on nyt sitten KOPAn kautta ilmottu BH-kokeeseen 16.5. Nokialle ja Birkellekkin irtos eka virallinen TOKO-koepaikka Ylöjärvelle 6.6. ... Pitäs varmaan reeniä tai jotain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kah, kiva kun poikkesit.
Jätäs tassunjälkesi!