torstai 9. toukokuuta 2013

Kenttäkenraalit ja odotettu shoppailureissu!

Kuva otettu tänään Kymppikoiran pihasta

Tiistaina käytiin Majalla ottamassa "kenttäkenraalit" eli vikat "viralliset reenit" ennen ensviikon koetuksia...
Sanotaanko, että ohjaaja jumiutui jännityksiinsä ihan täysin (pahemmin kuin pitkään aikaan!) ja reenikavereilla oli aika kestäminen. Mutta kaikesta huolimatta saatiin hyvät reenit ja oon hyvillä mielin menossa ensviikolla taitojen rajoja testaileen.
Kaikkea en nyt jaksa tässä eritellä, mutta hypyt meni haukkumista lukuunottamatta hienosti jopa talvitauon jälkeen (ja hiljaisiakin suorituksia saatiin, kun vaan kaiveltiin) ja toisena kivana juttuna oli se, että vaikka Romi paikkamakuussa haukkuikin (2-3 sarjaa, eka kun toinen koira teki luoksetulon), niin pysyi silti maassa ja muuten rentona!

Tänään oli sitten se reissu, mitä oon vartoillut viime juhannuksesta - Kymppikoiraan shopittaan!!!
Siellä Maria ja Turo otti meitä vastaan ja reenikassi sai täytettä...
Lisäksi tuli nyt hajettua myös uutta ruokaa plikoille nappulaksi - Royal Canin medium adult vaihtui nyt Happy Dogin Toscanaan - ja hyvin se maistuikin molemmille!
RC sopinut hyvin, vaan sitä saanut syöttää todella pieniä määriä, ettei plikat liho ja hinta/laatu suhde ei ihan kohillaan (edes BreederClubin aleilla) ole...

Tässä ostokset:
Happy Dog Toscana (12,5 kg)
Irwin Straitline, punainen merkkauskalkki
Trixien 10 m grippiliina
Gappayn 7 jälkiesineen setti
Julius K-9:n "lättänäpatukka"
+ FitDogin recovery ja energy maistiaiset!

Että kyllä noilla vermeillä kelpaa mennä jälkisemmaan lauantaina!
Vaan täytyy ihmisen olla näissä koiratouhuissa hieman hullu - koko viikon oon vaan juossu paikasta A paikkaan Ö ja sitten kun ois viikonloppuvapaa, niin mihkä sitä mennään heti lauantaiaamusta? - Noh, koirankoulutukseen tietty!

Kiirettä on siis pitänyt, niin töiden ko arjenkin puolesta.
Vaan ei täällä valittamisia toisaalta - tämmöistä tasaista menoa tän oon olettanutkin olevan. Tänään on nyt asusteltu KotiKolossa tasan viikon verran, eikä sen ihmeempiä onkelmia ole eteen tullut. Mitä nyt pesutuvan avain on Mirkun avustuksella hankittu, kattolamput hankittu (muttei viel katossa) ja hyllyt uupuu... niin pesutuvan avain on, vaan itse tupaa kävin tänään tuloksetta ettimässä (voi apuva...)!
Plikat on kotiutuneet hyvin, isommille ja likemmille rapun kolahduksille haukahdetaan parit kerrat, mutta muuten ovat ja kulkevat oikein kauniisti. Lenkkipolkuja ollaan hieman katsasteltu, mutta isompiin metiköihin ei olla vielä keritty juoksentelemaan.

Tämä kuva otettiin sunnuntain aamulenkiltä...

Tämä viikko on ollut hulinaa, eikä ensviikko ole yhtään sen rauhallisempi (vaan kaksi vapaapäivää ja ne kuluu suurimmaksi osaksi kokeissa ja niihi valmistautumisessa - Romin BH ja SennenMestikseen molempien kans), mutta sitten on enää vajaa viikko töitä ja alkaa kesäloma! Sitä ootellessa!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kah, kiva kun poikkesit.
Jätäs tassunjälkesi!