maanantai 6. toukokuuta 2013

Kausi korkattu!

Jottei nyt ihan pelkäksi kotoiluksi meni ja bloggailu mene, niin tässäpäs vaihteeksi kuulumisia reenirintamalta!

Tällä viikkoo lähretään siis reenitteleenkin kaiken muun keskeltä...
Huomenna mennään tekeen jonkinsortin kenttäkenraalit tulevia koitoksia varten (vähäsen muuten meinaa jänskiä, ett tuleeko ENSVIIKON kokeista yhtikäs mittää) ja tänään avattiin vihroin meidänkin jälkikausi!

Koska Mirkku oli taas niin mukava, että viitsi videoida, annankin videoitten puhua ensin puolestaan (ja selittelen vasta sitten)...

Ensin ajettiin BIRKEN jälki...
(n. 120 m, vanheni n.45 min, 1 esine lopussa, suora, alku namitettu tasaseen, muuten satunnaisesti)

Yllätyin erittäin positiivisesti Biibiäisen menosta!
Tarkoitushan on tehdä kivaa ja motivoivaa hommaa ja innostaa tarkkuuteen... Ahnehan Birkkis ei ole, joten nameja jäi syömättä ja sivutuuli painoi jälkeä oikealle, mutta kivasti kävi nameja itse jäljeltä napsimassa. Ekaa kertaa jäljellä ei ollut mitään merkkejä - eli Birke ei voinut käyttää silmiään (paitsi korkeintaan askeliin, jotka kyll näkyi) ja ohjaaja vaan tuli mukana... Ratkoi itse, ei paineistunut ja meno oli reipasta, muttei ryysimistä, eikä ilmaisukaan ollu unohtunu.
Tosi hyvä fiilis jäi!

Sitten ROMIN jäljen vuoro...
(n. 120 m - suora, lopussa suora kulma vasemmalle vastatuuleen, alku namitettu, loppupuolella muutamissa kohdissa pari, 1 esine lopussa, vanheni n. 45 min)

Huh huh! Romppis teki perus-Romppikset, eli intoo enempi jo tekniikkaa... Kaahottamistahan tuo on, mutta missään vaiheessa ei hukannut jälkeä ja kulmankin selvitti väljästi, mutta hyvin. Nameja ei - yllättävää - tuossa vauhdissa hirmuisesti kerinnyt maistella, mutta kyllä se nenu siellä niitä hommiakin ehti tehä. 
Jälkiviisaana ihan helppo todeta sekin, että pitäs tietää, ettei Romia tarttis päästää nälkäsenä jäljelle - siihen nähden tuohan oli ihan kohtis hallittua menoa! 
Positiivisin ja hienoin juttu kuitenkin oli se, että ilmaisi esineen itse ja noin hienosti (Romillehan ei ole otettu esineitä jäljelle herra ties millon...). 
Enskerralla rauhallisemmin, niin sit on bueno.

Huomenna pitäs olla töissä poikkeuksellisesti jo klo 7, joten heräämisessä saattaa olla haasteita... 
Ekana pitäs viel päästä sinne nukkuunkin! Apuva.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kah, kiva kun poikkesit.
Jätäs tassunjälkesi!