tiistai 21. tammikuuta 2014

Tikkienpoisto & kontrolli

Noniin, nyt on tikit poistettu ja kaulurinpaskiainenkin tarttis enää yöksi laittaa, jottei kutisevaa haavaa pääse liiaksi kuopsuttelemaan...

Polvessa on kaikki hyvin.
Eka Cartrophen laitettiin - vaikka Birke oli hoitajan kanssa asiasta kyllä hiukan eri mieltä - ja seuraavat sitten about viikon välein. Lenkkeilyä saa aloitella pikkuhiljaa ja BOTtia saa alkaa käyttää ihan samantien.

Kipulääkeannos tiputettiin puoleen, mutta koska - varovaisuudesta huolimatta - Birke onnistui saamaan liukastelusätkyn puolivälissä portaikkoa, kun tultiin takas kämpille, ja jalkaan taisi hiven sitten kuitenkin sattua, kun levon jälkeen oli ensin hetken kolmijalkainen ja hetken vielä ontui ennenkuin vertyi, annoin nyt vielä illalla kuitenkin kokonaisen Dolagis -pillerin.
Rappusissa pitää varoa, mutta jostain syystä Birke paineistuu, jos olen rappusissa liian likellä, joten tämä on hiven haasteellista... Mutta kyllä rytmi löytyy!
Emäntä sai tuosta ontumasta aika slaagin, mutta rauhotuin onneksi, kun hetkenpäästä kutsuin Birkeä nousemaan levosta uudestaan ja vaikka plikan käynti oli vähän kankeaa, niin semmoisen venytyksen teki noustessaan, etten jaksa uskoa, että mitään sen isompaa pääsi käymään.

Eli KotiKololla ollaan taas.
Eka kuntoutusajan etappi (kontrolli) ja eka säikähdys koettu.
Emäntä yrittää nyt rauhottua ja nauttia siitä luksuksesta, että saan nukkua yöni SÄNGYSSÄ lattialla olevan patjan sijasta...

Biib kuopsuttaa. Leikatulla jalalla. Sängyssä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kah, kiva kun poikkesit.
Jätäs tassunjälkesi!