sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Joulu meni, vuos vaihtui ja koittaa...

...Arki?
Harmaata kyllä on - mustaa, jos tarkkoja ollaan - sillä lunta on luvattu vissiin vasta loppuviikoksi ja tänään korjasin joulunkin pois. Meinaten siis sitä, että kämpässä on kohtalaisen pimeetä. Mutta toisaalta, joulu tuli ja joulu meni. Aikansa kutakin.
Niin, se vuosikin vaihtui.
Täällä uusilla huudeilla noudatettiin ihan mukavasti laillisia paukkuaikoja, eikä kukaan ihan tuossa pihassa räiskinyt. Yksittäisiin paukkuihin ei Birkekään reagoinut, saati Romi, mutta kahdesti kun paukkujen seassa käytiin pihamettässä pissareissulla, niin kyllä Birke aika ahdistunut oli. Sisälläkin hieman pälyili ja kulki perässäni, kun pauke oli kovimmillaan, mutta seuraavana päivänä jo vaan vähä höristi korviaan yksittäisille poksahduksille. Ihan jees siis. Romihan on sisällä täysin rento ja ulkonakin kulkee, noh, ei nyt ehkä mielellään, mutta varsin reippaasti.

Muttaniin, nyt on sitten 2014.
Birken operaatio on enää parin päivän päässä ja pikkuhiljaa aletaan siihen valmistautua. Tänään pesin plikat (Birken vatta oli iha kuivuneessa kurassa, ihana talvikeli.) ja tyhjäsin anaalit... Nyt kuivattelevat ja lepäilevät BOTtiensa kanssa.
Itellä on vähän semmoinen fiilis, että mielummin toteaisin "Uus vuas, uudet kujeet" ko lähtisin tarpomaan taas näitä samoja askelia kohti parempaa, mutta sisulla selvitään!

Kevättä kohti, eteenpäin mars!


2 kommenttia:

 1. Tsemppiä leikkaukseen ja kuntoutukseen! Kevättä ja kesää odotellessa, pökköä pesään!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3
   Kyll tässä eteenpäin mennään väkisinkin kokoaika, päivä ja viikko kerrallaan...

   Poista

Kah, kiva kun poikkesit.
Jätäs tassunjälkesi!