lauantai 18. tammikuuta 2014

Pieniä suuria juttuja

"Kun eivät kerran vaatimuksistani huolimatta vie lenkille, niin teen sitten ainakin oloni mahdollisimman mukavaksi..."

Ei videota tällä kertaa.
Yritän otella niitä suurinpiirtein viikottain, niin on selkeämpi seurailla.

Birke on nyt jo jokusen päivän ollut sitä mieltä, ettei pissareissut pihaan enää riittäs, vaan pitäs päästä lenkille! Pientä leikkiinkutsuntaa on myös ollut havaittavissa, mutta onneksi uskoo kuitenkin tosi hyvin, kun kieltää ja rauhottaa. Ainut, missä menee kierrokset kaakkoon on se, kun tullaan jostain kotiin - silloin tulee ilontanssi ja meinaa jopa hyppyyttää...

Etupäätään Birkkis on venytellyt jo jokusen päivän ja nyt tänä aamuna tapahtui se, mitä olin jo vähän odottanutkin - myös takaset venyi hienosti suorina taaksepäin.
Niin ja asiointien jälkeen pitää jo kuopia, oonkohan sen jo tänne kirjoittanut?

Eilen aloiteltiin myös kuntoutusta.
Ihan varovaisesti toki - pieniä koukistuksia ja ojennuksia ilman ääriasentoja. Ei ole enää kivuliasta, kuten vielä viikko sitten.

Ulkoillessa Birken käynti on minun silmääni puhdasta ja raviaskeleetkin (joita plikka aina ehtiessään muutaman ottaa ennenkuin himmaan) aika kevyitä, mutta pieni notkahdus tulee kyllä herkästi leikatulle puolelle, minkä vuoksi ravia rajoitankin.

Kaikenkaikkiaan olen yhäkin erittäin tyytyväinen.
Innolla ootellaan tiistaista tikkienpoistoa (ja kaulurista eroon pääsemistä!) ja kontrolliakin oottelen sangen positiivisesti, vaikka tiedän, että viimeistään maanantai-iltana alkaa kuitenkin jännittää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kah, kiva kun poikkesit.
Jätäs tassunjälkesi!