torstai 30. elokuuta 2012

Stadin Sennen

Nyt pääsen oikeasti testaamaan sanontaa "Lyhyestä virsi kaunis" - erkkarisepustus on nimittäin jo korkea aika tehrä, mutta koska olen lenssuuntunut, en jaksa kovin pitkälti siitä kirjoittaa...
Yritän siis pysyä asiassa ja välittää vibat lyhyesti ja ytimekkäästi!

Viime lauantaina startattiin siis kohti Tuomarinkartanon vinttarikeskusta - tulipas nyt käytyä ekaa kertaa sielläkin - Romi oli turistina ja Birkkis menossa kehään toista kertaa valioluokkaan.

Tuomarillamme (rva Christiane Lafay, Ranskasta) oli melkoisen tiukka linja. Vaikka apeille jaettiinkin vain eriä ja eh:ta, sa oli tiukassa ja tuomari jakoi sen todellakin vain niille koirille, jotka halusi jatkoon (lähinnä luokkien 1. ja 2. sijoittuneille), mikä onkin mielestäni 'oikea' tapa käyttää sa:ta.
Pentuluokissakaan kp ei ollut itsestäänselvyys, sillä sen sai vain 4/8 pennusta. Siispä saammekin olla ylpeitä Birken Taika-tytsyn (E.Winterzeit) tuloksesta PEK1 KP PN3!
Valionartuissa oli 7 appea, joista nuorimmat (mm. Birken) tuomari tiputti jatkosta. Olen kuitenkin hurjan tyytyväinen Birken esiintymiseen sekä hieman yllättynyt siitä, ettei tuomari rokottanut neidin bikinilookista...

Emme siis päässeet poseeraamaan sijoittuneiden listalle, mutta onneksi Inka oli paparazzeilemassa ja otti pari otosta myös Birkkiäisestä (ja Taikasta - kurkatkaa linkin taa!).

Birke vom Weidensee
VAL ERI

"Strong. Very good bones. Scissor bite and complete teeth. Almost square. Very good chest in front. Very good topline. Very good neck. Typical head and expression. Very good proportions between muzzle and skull. Very good ears. Correct eyes. Very good colours and coat. Little light in movement."

Kuten sanottu, olen kovin tyytyväinen arvosteluun ja esiintymiseen, eikä tietenkään pidä unohtaa sitä erkkaritunnelmaa, mikä melkeimpä onkin se suurin syy siihen, että haluan ainakin yhden erkkarin vuodessa kokea!
Kiitos siis järjestäjille mukavasta päivästä ja kaikille hauskoille (uudemmille ja vanhemmille) sennentutuille, joita oli taas ihana nähdä kehän laidalla. Ensvuonna taas uudestaan!

Nyt tämä lenssuinen menee taas hetkeksi makuuasentoon sängyn pohjalle, jotta viikonloppuna jaksaa olla skarppina - lauantaina Kaupin ja sunnuntaina Törnävän suunnilla...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kah, kiva kun poikkesit.
Jätäs tassunjälkesi!