sunnuntai 5. elokuuta 2012

Piirinmestikset

Noniin, tänään oli sitten meidän 4 TOKO-koe Romin kanssa... Silleen vaatimattomasti NPKH:n edustaminen TOKOn piirinmestaruusjoukkueessa.
Ohjaajan vibat ei oikein ollu kohillaan ja varsinkin ryhmäliikkeissä sen huomasi.

ALO-koirakkoja oli yhteensä 16 kpl ja ne oli jaettu 3 eri ryhmään. Tuomarina oli Juha Kurtti.
Kaikkien ryhmien ryhmäliikkeet suoritettiin ennen yksilösuorituksia.


  1. Luoksepäästävyys 9 - Otti painetta tuomarista (noh, varmaan siksi, kun miekin mietin vaan edellistä Kurtin koetta...) ja päätti sitten haukka jo tuomarin tutkiessa...
  2. Paikalla makaaminen 8 - Saatiin paljon paremmat pinnat ko luulin! Positiivinen ylläri, ettei rokottanu enempää. Puolvälin jälkeen Romi hätisti lonkaltaan kärpästä ja nousi istumaan. Aiemmin oli jo hieman piipannut ja istuessaan kehtasi sitten viel haukahdella muutaman kerran. Ärrr... Pysyi kuitenkin, mikä on meille tottakai aina positiivinen juttu!
  3. Seuraaminen kytkettynä 7 - Ei ollut nyt ko korkeintaan kohtalaista... Paikka oli suurimman osan aikaa ok, mutta kontakti ei paras. Paransi loppua kohden. Niin ja ekan stopin jätti istumatta. 
  4. Seuraaminen taluttimetta 8,5 - Taaskaan ei ottanu sitä ekan stopin perusasentoo. Seuruu ei parasta, mutta parani kyllä loppua kohden selvästi ja alkoikin jo paremmin kuin hihnaseuruu.
  5. Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 9,5 - Ohjaaja kuulemma kumarsi kauniisti kohti koiraa käskyn antaessaan... Heh.
  6. Luoksetulo 10 - Tän teki taas hienosti! Ei ihan yhtä vauhdikkaasti ko Pirkkalassa, mutta hallitusti, hiljaa ja teknisesti oikein. Jesh! (Tätä jankattiin ennen ryhmiä, sillä tuppas haukkumaan joka kerta. Loppuun saatiin onnistuminen, mutta silti jäi vähän jännään, miten menis kokeessa.)
  7. Seisominen seuraamisen yhteydessä 6 - Jätätti seuruussa jo aikas paljon... Sitten varmaan vielä valui, kun oli jo valmiiksi kaukana. Kusahti seuruuseen, muuten ois varmaan ollu ok. 
  8. Estehyppy 5 - Hyppäsi, jäi hyvään kohtaan, pysyi paikallaan ja sitten sivu-käskyllä HYPPÄSI takas! Täääääh?! Noh, tuomari ohjeisti, että uus käsky ja tulihan se sieltä hypäten(kö? en voi muistaa...) takas sivulle. 
  9. Kokonaisvaikutus 8 - Noh, se haukkuminenhan se taisi olla... Harrasti sitä nyt paljon liikkeiden välillä. Muutenkin oli aika jännä - oli kierroksia ja sitäkautta poweria, mutta teki hommia vaan toisella aivopuolikkaalla. Toisaalta oon kuitenkin todella iloinen siitä, että Romi kuitenkin teki kohtis hyvän koesuorituksen vaan viikko edellisen kokeen jälkeen (ja kotonakin oli oteltu pikkureenejä). 
  10. PISTEET: 160/200 & ALO1 ja sija 12/16 + joukkuekisassa NPKH sijalla 2!
Hei, TOINEN ALO1 !!!
Täältä tullaan Sennenmestis!
Mutta nyt otellaan taukoo tän rupeaman jälkeen, sitten väliin jotain pikkureeniä yhelle viikkoo ja sitten viel kunnon tauko ennen rotumestiksiä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kah, kiva kun poikkesit.
Jätäs tassunjälkesi!