lauantai 4. elokuuta 2012

Kotinäyttely

Eli siis Nokian ryhmis tuossa Menkalan kentällä oli tänään!
Tuomarin apeilla (joita oli paikalla neljä viidestä ilmoitetusta) oli Irina Poletaeva ja harjoitusarvostelijana Olli Kokkonen. Tää olikin aikas jännä asetelma sinänsä, että molemmat tuomarit olivat nähneet ja arvostelleet Birken pentunäyttelyissä.
Pentusia näistä neljästä oli kaksi - Birken pennut Late ja Ronja. Laten esitin jälleen ja menikin taas paremmin kuin edellisellä reenikerralla, Eija esitti Ronjan. Molemmat saivat KP:n ja roppikehässä Latesta leivottiin tällä kertaa ROP-pen ja Ronja sai VSP-pen ruusukkeen. Ei niistä voi olla ko ylpeä, molemmat osaa esiintyä jo todella hyvin!
Birkeä ennen oli junioriluokan narttu, joka sai ERIn ja sitten olikin Birkkiksen vuoro. Esiintyminen meni mukavasti, tuomari vaikutti tykkäävän. Liikkeetkin sujui paremmin kuin Porissa, joten ihan hyvä fiilis kaikenkaikkiaan oli.
Noh, ERI ja SA sieltä rapsahti, joten Birke nappasi jälleen ROPin!
Birke vom Weidensee, Nokia R: VAL ERI1 SA PN1 ROP
"Excellent type, strong bones, typical head & expression. Correct dentition, typical topline & tailcarriage, excellent shape of ribcage, very well angulated & movement. Correct coat & markings."
Oikein mukavasti tuli siis valioluokka startattua!
Ryhmäkehiin jäätiin tottakai myös ja sielläkin esiintyminen oli parempaa kuin viime viikolla, eli todella mukavasti Birkkis jaksoi seistä tönöttää.
Sen ihmeempää menestystä ei tullut, mutta Jedi-grosse pääsi jatkoon ja sitä jäätiin vielä kehän laidalle jännittään. 
Tottakai päivään kuului vanhojen ja uusien tuttujen reffaamista, rentoa jutustelua ja vähän ylpistelyäkin - erittäin hieno ja mukava päivä siis. Tästä on hyvä jatkaa. 
Huomenna kutsuu taasen Menkala, mutta vähän eri merkeissä... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kah, kiva kun poikkesit.
Jätäs tassunjälkesi!