keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Viisi viikkoa...

... on nyt leikkauksesta kuluneeksi tullut.

Lyhyestä virsi kaunis ja kuvat (videot) puhukoot puolestaan, sillä emäntä on ollut pari päivää aika voimaton ja lisäksi sääressä on joku mystinen kiputila, jota meen huomenaamulla työterveyteen esittelemään.

"No yök..." 

Lenkit on olleet semmoisia about vartin mittaisia (josta 10 min liikkeellä) ja tasapainotyyny on taas tullut tutuksi. Väliin tuli lenkkeiltyä liikaa tai jumpattua liian rankasti, joten näiden kahden suhteen kanssa on jouduttu hieman tasapainoilemaan.
Levon jälkeen esiintyy vielä kankeutta ja sillontällön hetkellistä ontumaa, mutta liikkuminen (myös portaissa) on tullut paljon vaivattomammaksi ja vauhtia neidillä riittäisi - aina siihen asti, kunnes huomaa, että lenkki on ohi ja käännytään takas kotipihaan (tylsää).
Turhaumaa ja tekemisen tarvetta on myös ilmassa ja Romi joutuu sitten kuuntelemaan Birken pöhistelyjä, kun tylsyyttää, mutta sitten samalla kumminkin vähä särkeekin. Onneksi kuitenkin vaan pöhisee.

Muttaniin, tässä niitä videoita:

Rauhallisesti

Ravaillen ja humputellen...

Vertailun vuoksi kahtelin myös 5-viikkoisvideon ekan leikkauksen kuntoutuksesta. 
Ilokseni huomaan, että vaikka ekan operaation jälkee lenkkeiltiin enemmän (kun ei ollut rappusia rasitteena) niin huoleni kulkemisen puhtaudesta on olleet turhia. 
Tällä videolla näkee selvästi, ettei käynti ole yhtä puhdas kuin mitä se nyt on: 

5 vkoa Birken ekasta leikkauksesta (joulukuu '12)

Voin siis nyt oikeasti alkaa luopua ylivarovaisuudesta kaiken kanssa! 
Pikkuhiljaa lisäillen, muttei tarvitse olla ihan näin tarkka tai säikky... Ei se viimeksikään kulkenut tässä vaiheessa täysin puhtaasti. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kah, kiva kun poikkesit.
Jätäs tassunjälkesi!