keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Jumppaa ja humppaa...

Näistä oli Romppisen synttäripäivä tehty.
Aamulla saatiin herkkuruokaa nakkien kera ja kunhan ruoka laski, oli aika ruveta pänttäämään niitä läksyjä...

Ensimmäiset rullajumpat, pienellä rullalla alotellaan tietenkin. 

Tasapainotyyny pysyi vielä kaapissa, sillä sen kanssa oon aatellut alkaa leikkiä sitten molempien plikkojen kanssa samassa tahdissa.
Koska Birkellä on nyt meneillään lääkityksen lopetus (aamulla ei lääkettä saanut, mutta vielä yöksi annoin vähän), niin en halua rasittaa samaan syssyyn kaikella - ensin lääkitys pois, sitten pikkuhiljaa tyynyä ja jossei kipeydy, lisätään lenkkiin pituutta.

Tältä se meno tänään näytti:
(eron rauhallisen käynnin ja rivakamman menon välillä huomaa vielä aika selvästi)

Rauhallisesti...

...ja enempi kiireellä.

Kylmähoitoa annoin myös ekaa kertaa lenkin jälkeen. Taisi tuntua vähän iljettävältä ja varmasti oudolta, joten kovin kauaa en lumipussia polvella pitänyt, senverran kuitenkin, että viileni. 

Että semmoista humpappaa meillä on tänään menty... 
Emäntä otti jopa itteensä niskasta kii ja kävi ensin rauhallisella päiväkävelyllä kauppareissulla ja illalla otin viel ja tein ihan intervallimallisen hölkkälenkinkin yksinäni, kun Birke ei lenkkeile ko kerran päivässä ja Romin kanssa tehtiin pari pikkulenkkiä. 
Yhä vaan on omat fiilikset olleet varsin kohillaan. Tuntuu oikeasti, että voin ja jaksan paremmin, eikä tarvinnu potee kovasti huonoo omaatuntoa siitäkään, kun edelliset pari päivää otti vähän laiskemmin. 

Life's good, hope it stays that way. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kah, kiva kun poikkesit.
Jätäs tassunjälkesi!