torstai 6. kesäkuuta 2013

Nälkäjälki, osa 2

Eilen käytiin taasen vähä nurtsilla.
Vaihteeks ei ollut suoraa auringonpaistetta, melko tyyntä, pieniä sadekuuroja. Lämmin kuitenkin.
Käytiin illalla kuudelta, aamulla annoin plikoille kyllä hiema ruokaa, mutta se koostui lähinnä vedestä ja raejuustosta, mutta oli siinä nyt muutama nappula joukossa.
Iltaäivällä plikoilla rupes sitten olemaan ihan lupaavasti nälkä.

ROMIN JÄLKI

 • 100 m, vanheni n.1 h, 4 kulmaa (oik, vas, oik, oik), lopussa esine, namitus (Frolic) säännöllisen epäsäännöllisesti
 • Lähdössä oli huomauttamista. En jatkossa istuta lähtöön, enkä myöskään vapauta jäljelle, vaan ns. lasken sen hallitusti liinalla jäljestämään. Katsotaan, jos tämä hallinta siirtys myös jäljelle ja pitäis yllä tasaista rytmiä. 
 • Jäljesti hyvin, imuroi nameja, muttei silti kaikkia. Pysyi jäljen päällä, ei rynninyt eteenpäin, vaikkei Romi koskaan kovin tyynikään jäljestäjä ole. 
 • Eka kulma piti muistaa namittaa kokonaan, mutta unohrin. Eli kaikki kulmat oli mallia "nami, 1-2 as, kulma, 3-5 as, nami" ja tämä toimi! Toki tarkasti kulmat, mutta selvästi jo honasi, ettei se jälki tästä ainakaan suoraan jatkunut ja vaikka ohjaaja häselsi kakkoskulmalla, koira hoiti homman kotiin. Vikat kaks kulmaa oli jo jotain aika hienoa... Ja - mikä parasta - Romi ei pätkääkään turhaudu, vaan suorastaan tuntus nauttivan haasteista! 
 • Lopun ilmasu oli niin hieno, että reenien vetäjäkin sitä oikeen siistiksi kehui! Kauniisti jäljesti loppuun asti nenu maassa, näki esineen, ei koskenut ja just ohjekirjamaisesti esine etusten välissä suoraan maaten. Se oli hieno!

BIRKEN JÄLKI
 • 80 m, vanheni 50 min, 1 kulma (oik), lopussa esine, namitus (Frolic) pääsääntöisesti, vieressä avoimet ovet halliin, jossa pelattiin koripalloa
 • Ennen paalua hetsit "hommiin" ja nousi hyvin, mutta laski, kun istutin. Noh, poijes, uudet hetsit ja lähetys ilman istumista. Kiersi paalun väärältä puolelta, kun syöksähti ja pyörähti paalulta syödessään ympäri... Lähetykseen tullaan kiinnittään huomiota kyll, mutta paremmin sitten, kun motskuhommat saadaan kohilleen.
 • Birkkishän oli motivoitunut! Sinne se mennä nuuhki eteenpäin... Koripallopeliä pysähty kahtomaan, mutta valitsi sitten kuitenkin jäljestämisen (!!!!) pallopelin tuijottelun sijaan ja jatko eteenpäin! Tässä vaiheessa aloin ekan kerran kahtoa, että joku oli pöllinyt jäljeltä nameja (koiranulkoiluttaja päästänyt koiransa nurtsille tmv?), muttei se tuntunut haittaavan ko ohjaajaa, joka ei erottanut niin selvästi, missä askeleet meni...
  Kulman vähän rynni (!?!) ja hiukan oikoi, mutta selvästi honas missä mentiin...
  Vaan jos koira oli mennyt ja pöllinyt niitä nameja, toivon todella, että seuras silti mun eikä sen koiran jälkeä!
  Loppusuora oli namiton (ei tarkoituksella), mutta sen plikka suorastaan veti eteenpäin ja esineen ilmasi hienosti! 
 • Nähtäväksi jää, johtuiko nälästä vai seurasiko koiranjälkeä vai mitähäh, mutta Birkellä oli meno kohillaan. Nyt se teki oikeesti töitä!
  On vaikee uskoo, että ois vaan honannut tän ja mieleen hiipii nyt ajatus siitä, ett varmasti jäljesti vaan namivarasta, mutta anyway, tosi hyvä reeni ja täst jatketaan.

Illalla onkin sitten tarjolla jotain muuta touhua ko jälkeä...

4 kommenttia:

 1. Sherlock Mirmeli ratkaisee! Meille kävi tänään myös amiksen nurtsilla nakkien katoaminen ja esineen siirtyminen. Mutta ei hätää, sillä arvoitus on ratkennut!


  Tättärärääääää *rumpujen pärinää*


  VARIKSET!!! Saakeli, päästiin sentään loppuun asti ja esineelle suht kunnialla, mutta vähän meinas kyllä loppu mennä pilalle... :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hemmetti! Kyll neki käy aina vaa röyhkeemmiks!
   Mentäskö täs joskus yhressä hätistään lintui namien kimpust? ;)

   Poista
  2. Ens viikolla loppuviikolla vois! :) Nova käy tosiaan siellä kraniosakraalihoidossa torstaina, mutta on varmaan viikonloppuna jo kunnossa sen jäljiltä...

   Poista
  3. Ok, kahtotaan. Ite toivoisin olevani semmassa sunnuntaina :P

   Poista

Kah, kiva kun poikkesit.
Jätäs tassunjälkesi!