perjantai 14. kesäkuuta 2013

Kuvatut nenänkäyttöreenit

Käytiimpäs sitten eilenkin vielä jäljellä!
Viikon saldo siis Romille 2 ja Birkelle 3 nuuhkuttelua nurtsilla - ollaampas oltu aktiivisia (siis meidän mittapuulla ja aiempiin kausiin verraten)...
Yritän nyt nopsaan kertoilla niistä jottain.

ROMI

  • 80 m, vanheni 20 min, 4 esinettä, 3 kulmaa (oik, vas, oik)
  • Tarkkuus oli hyvä, yhdessä kulmassa pyöri muistaakseni enemmän, mutta ihan ok ne meni. Parannusta siis havaittavissa, hyvä!
  • Tarkkuus oli perus-Romia muuten, eli tarkasti nenu maassa niitä satunnaisia nameja tehokkaasti imuroiden... 
  • Mutta sitten ne esineet!
    En vaan tiedä, onko jälkimotsku kasvanut nyt liiaksi esinemotskua suuremmaksi, vetikö muka taas valjaista palkokasvin nenuun vaimitähäh, muttei millään ois menny maahan. 

  • Seuraavaksi siis kunnon esinereeni ja ruoka vaan niiltä!
    Tarvittaessa ajatan pannasta. 
(c) Sini M.
Loput TÄÄLLÄ

BIRKE
  • 1. jälki:
    - 50 m, vanheni 30 min, 2 esinettä, 2 kulmaa (oik, vas) ja pieni kaarre (vas)
    - ruokana koitettiin kissan pussiruokaa, joka ei oikein kyll hoitanut hommaansa... Kyllä B sitä söi, mutta lähinnä vähän hämmentyneenä maistellen.
    - huomasin ajamaan lährettäessä, että paikka oli todella tuulinen ja se sitten näkyi kyllä ajamisessa. Ilmalla mentiin ja - mikä inhottavinta - kun sitä namia ja nyhretyllä nurtsilla ollut, niin ohjaaja ei ollut satavarma siitä, missä jälki meni eli miten vaadin askeltarkkuutta???
    Noh, kämmeistä huolimatta esineet kyll löytyi ja plikka teki ihan mukavasti hommia, vaikka ottikin kuvaaja-Sinistä vähän häiriötä silloin kun oli ihan suora näköyhteys.
    - ilmasut oli hyvät
  • 2. korjausjälki: 
    - ehkä 20 m, ajoin samantien, 1 esine lopussa, 3 kulmaa (oik, vas, oik)
    - tällä jäljellä tiiviimmin namia (Frolic) ja ajoi todella hyvin, vaikka masu oli edellisestä jo täynnä, nameja ei kuitenkaan syö, vaikka selvästi huomaa, miten ne parantaa tarkkuutta
    - kulmat meni hyvin, vika kulma jopa hienosti!
    - ilmasu oli vino, mutta muuten hyvä

  • Jatkoa ajatellen pitää vähän vielä pohtia tuota namitusta...
    Namia tulee jäljellä olemaan, mutta mitä, kuinka paljon ja pakotanko syömään, vaikka muuten etenisi tarkasti ja motivoituneesti?
    Tyytyväinen oon kuitenkin siihen, miten paljon edistystä on ihan pienellä aikaa jo saatu!
(c) Sini M.
Loput TÄÄLLÄ

2 kommenttia:

  1. Pieniä nameja, kokeile nakkia, yhdestä nakista sa 20 pientä herkkua. Kostea nami, että ei jää mälvämäään kuivaa nappua jäljelle. Tarkkuus saadaan 98% ruoan avulla, älä horju ruoan käytössä, vaan jatka sitkeästi. Jätä ilta ja aamuruoka pois, jotta on nälkäinen..Pidä reeni yksinkertaisena..tarkkuutta jos teet, miksi kulmia, siinä on jo kaksi asiaa..sie teet hirveesti asioita kerralla, saman treenin aikana. ensin askeltarkkuus, sitten muut..Ilman tarkkuutta ei tuu pojoja..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voihan sitä nakkia koittaa... Ja juu, tarkkuus nameilla, se on kyll selvää. Tapoja vaan pohdin ja mitä namia. Toivottavasti nakkien kans ei käy niin, ett jäljestää silmillä... Mutt jos niitä ny seuraavaks koittas.
      Nälkä on kova motivaattori, mutta jätän max yhden aterian väliin - jo sillä edistytty. Motskuu on saatu, samoin tarkkuutta, mutt yhä on petrattavaakin...
      Onneks sentään Romille voi tehdä vähä haasteitakin, ettei tylsyyteen pökkää :/

      Poista

Kah, kiva kun poikkesit.
Jätäs tassunjälkesi!