sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Plans, plans, plans...

"Meirän varalle ois ilmeisesti jotain suunnitelmia?"

Hohhoi, on tosiaankin JO maaliskuu!
Aika juoksee ja kalenteriin merkityt jutut ei oo kaikki enää ihan niin kaukaisia.

Aika monta juttua oon onnistunut pitämään aikataulussa, mutta kun Birken kuntoutus on päässyt tähän helpompaan vaiheeseen, oon kiinnittänyt vähän liian vähän huomiota lihashuollon aikatauluttamiseen ja suunnitteluun.
Käytännössä tämä meinaa paitsi sitä, ettei tullut plikkoja viime kuussa hierottua, myös sitä, etten vieläkään ole saanut varattua fyssariaikaa... Tää ottaa päähän.
Nyt on sitten rokotusaikaa ja Birken sterkkaus tulossa jo ihan pian, joten fyssari ei nyt yksinkertaisesti mahru tähän väliin aikajanaa ja budjettia. Mutten toki jää toimettomaksi! Ensviikosta alkaen plikat saa hieronnat joka viikko ja jatketaan säännöllisia jumppailuja. Fyssariajat varaan plikoille sitten touko-kesäkuulle ennen aktiivisinta reenikautta.

Luin tuossa Palveluskoirat -lehdestä melkoisen mielenkiintoisen artikkelin koskien kisakoiran kunnonkohotusta ja ylläpitoa, ruokintaa sekä nesteytystä. Nyt en malttas oottaa, että päästään keväällä pyöräilemään ja kesällä testaileen palautusjuomien tehoa reenien jälkeen!
Niin, enkä malttas oottaa lauhempia reenikelejä ja jäljelle pääsemistä!
Krhm, joo, tänne tuli joku 15 cm lunta just ja pakkanenkin iski taas. Kevät tulee, tulee se, ihan varmasti...
Odottavan aikahan on pitkä.

Vielä tässä kuussa reenitavotteet on aika tottis/tokopainotteisia, mutta on jo aikas vahva viba siitä, että esineilmasut tulee takas repertuaariin aika nopsaan...

Niin, tässä ois tarkotus kasvattaa plikoille kevään mittaan kuntoa. Birkelle tulee väkisinkin paussi sitten huhtikuun alusta, mutta jossei mitään ihmeempiä tapahdu, pitäs saksalaisenkin olla aika pian takas geimeissä.
Sitten kesällä oltas kaikki (myös emäntä) paremmassa kondiksessa ja voitas painella menemään vaikka yöllä, jos siltä tuntuu!
Ah, ihana valoisa pitkä kesäpäivä, jollon ehtii vaikka mitä!

Nyt on alkamassa töiden osalta melkeimpä ällöttävän löysä viikko, joten oon suunnitellut vähän kaikenmoista touhua...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kah, kiva kun poikkesit.
Jätäs tassunjälkesi!