torstai 14. maaliskuuta 2013

Maaliskuun tokat hieronnat

Tällä kertaa lyhyestä virsi kaunis.

Ensin Birke, jonka takapää ja selkä oli jo senverta hyvässä kunnossa, että keskityin tänään liki kokonaan vaan aukasemaan etupään jumeja.
Tilanne on siis parantunut selvästi viime kerrasta - hyvähyvä!

Romppis sitten...
Huh huh, on aktiivinen talvi tehnyt tehtävänsä ja jum-jum-jumittaa. Siis etupää ja selkä.
Eli on siis oikein hyvä, että Romin hieronnat voivat jatkua vielä sittenkin ko Birke jää sterkkaussaikulleen. Työstettävää nimittäin piisaa ihan mukavasti vielä tulevillekki kerroille.
Pitänee miettiä, mitenkä vielä voidaan avittaa lihaskunnostautumisessa... B-vitamiini ja/tai magnesiumikuuri kenties, entistä huolellisemmat lämpät ja jäähkät ja enempi jumppaa? Tai sitten vaan ootetaan kevättä, kesää ja uintikelejä.

Onneksi ollaan menossa maanantaina rokotuksille ja Romin terveystarkkiin, sillä sormiini osui halkaisijaltaan about 1½ cm irtonainen patti oikealla puolella Romin rintalastan "loppu"päässä.
Pikagooglaus näyttäisi paljastavan, että irtonaisuus ja sijainti puhuisi rasvapatin (jota muutenkin epäilen, Romilla kun on ollut kyljissä/selässä muutama finnikin) puolesta, mutta saa ell sitten samalla sanoa mielipiteensä siitäkin. Toinen mietityttävä juttu on se, mitä mahtaa sanoa Romin purukalustosta - siellä kun on jonkinverran kulumaa ja hammaskiveä.
Plikka on ollut niin terveenä, ettei ole lekurille asiaa ollut, mutta nyt ehkä lienee jo ihan hyvä pistäytyä tarkastuksella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kah, kiva kun poikkesit.
Jätäs tassunjälkesi!