sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

äFHoota!

TADAA!
Koska jossain voi säästääkkin, niin tässä on nyt sitten mein uudet paalut... Aika koreet, eikö?

Lupasin jonkinmoista juttua toissapäiväisestä Outi Hermiön FH-luennosta, joten koitetaampas nyt jotain skriivailla!
Luento oli siis YKÄn järkkäämä ja ihan tässä meidän nurkilla KolmenKulman ABC:llä. Kestoa oli semmoiset kuutisen tuntia ja ne meni todella nopsaan!
Aiheena ei siis ollut koiran kouluttaminen pellolle, vaan sempan tarkoituksena oli käsitellä erikoisjälkeä koemuotona ja käydä läpi, mitä kaikkea tulee koetta järjestettäessä huomioida. Osallistujia oli kuulemma viitisenkymmentä, joten voidaan varmaan elää toivossa, että lähitulevaisuudessa voisi Pirkanmaalla olla FH-kokeita tarjolla! Aaapuva, mie jossain talkoolaisena... vaan Outin opit oli kyll senverta selkeet ja kattavat, notta miksei muka?! Cool.
Käytiin sääntökirjan asettamia puitteita läpi, pohdittiin kokeiden ja niiden järjestämisen aikatauluttamista (upeet vinkit, pakko viel kehua!) erilaisin kaavioin ja tottakai sitten suunniteltiin ja piirreltiin niitä koekaavioita pellonkuviin. Ihan älyttömän mielenkiintoista!
Muistiinpanoja tuli riipusteltua wordiin 5 sivua ja sitten monisteiden reunoihin vielä muutama muu tärkeä seikka...
Keväämmällä ois sitten tarkotus osallistua viel käytännönosioon, missä sitten oikeasti talsitaan niitä "koejälkiä" pellolla. Niitä odotellessa!

Ja juu, ihan kohta on HUHTIKUU! Se on jo oikeesti KEVÄTkuukausi! Ja tänään (viime yönä) siirryttiin kesäaikaan!

Tästä innostuneena pitääkin pian kaivaa se reenikamojen ostoslista pian esiin ja josko jo pian pääsis Kymppikoiraan shoppaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kah, kiva kun poikkesit.
Jätäs tassunjälkesi!