maanantai 8. lokakuuta 2012

Ramppikuumetta(ko?)

Huhheijaa... Ei niinkos jännitä, mutta sitte kuitenkin vähä toisella tapaa jännittää!
Siis se mein lauantain koe...
Jotenkin on siis pakko yrittää jäsentää ja purkaa omia ajatuksia - jospa ne sitten ois suorittaessa ihan selkeet ja rennot ja vailla tulospaineita. Krhm, toivossa on hyvä elää.

Ongelmani on nyt se, etten oo varma tuleeko Romi pysyyn paikkamakuussa ja oon nyt myös saanut sen päähäni, että paikkamakuun onnistuminen tai epäonnistuminen on se thö thing, joka määrittelee hyyyyyvin pitkälti loppukokeen kulun. Jos onnaa, oon seittemännessä taivaassa, mutta jollei, niin ... noh, siin se sitte melkei menikii se mahdollisuus ykköseen (ja tää näkyy ihan varmana omissa - ja sitä kautta koiran - viboissa).
Lisäks reenikamuille ja tutuille on nyt tullu niin paljon hienoja tuloksia, että mie hölömö otan jo niistäkin paineita! Aaaaapuva.
Siis selvähän se, että pannuun ottaa, jos tää menee mönkään - en nimittäin jaksa uskoa, että tän vuoden puolelle enää tulee uutta mahkua vikaan ykköseen...

Mutta katsastellaampas vähä liikkeitä:
  1. Luoksepäästävyys - tätä on nyt reenitty. Edistystä on mielestäni tapahtunut, haukahdukset jääneet poijes.
  2. Paikkamakuu - Reenitty on sekä yksin, että yhden kaverin kanssa. Oon päässyt korjaamaan, mutta jo se, että korjattavaa on ollut, on ajatuksena (ilmiselvä mutta) ikävä. Toisaalta, viimeisin suoritus oli hetkellistä piippaamista vaille "täydellinen", joten periaatteessa pitäs olla luottoa tähän jo vähän...
  3. Hihnaseuruu - menny vaihtelevasti... Kainalopalkalla kivasti, koemaisena väliin hyvin, väliin huonosti. Vireliike, joten menee just niin ko menee ja liikaa ei passaa hinkata.
  4. Seuruu vapaana - Ks. edellinen... Joka kokeessa (noh, paitti siinä yhessä fiaskossa) menny paremmin ko hihnassa, joten kaippas tää menee.
  5. Liikkeestä maahan - Ollu hidas, mutta menee se ilman sen suurempia käskytyksiä. Ollaan reenitty maahanmenoa yleisesti Romille inhottavilla alustoilla, jotta vahvistuis.
  6. Liikkeestä seiso - Valuu... Ois kiva, jos valuis vaan sen max 3 askelta. Pääasia, että jää seisomaan. 
  7. Luoksari - Haukahtelee, mutta parin toiston jälkeen yleensä malttaa olla hiljaa. Muuten suorittaa hienosti.
  8. Hyppy - Innokas, ei kuitenkaan ole päässy varasteleen. Tuppaa liikahteleen seisonnasta, mutta aika vähän. PA:n ennakointiakin saa kokeessa varoa... Pitä myös miettiä, kuinka kovan käskyn seisomiseen viittin kokeessa antaa. Kovin hellästi ei ainakaan riitä, jos pyytää, muttei ny ehkä ihan sitä natsikäskyäkään kait tarvia.
En nyt sentään lähre heitteleen mitään arvioita tulevista pinnamääristä... Mutta jos yhteispinnat ois sen 160, niin riittäs minulle enempi ko hyvin. Muu on ekstraa ja allejäänti miinusta.
Tää ei nyt varmaan oo fiksua spekuloida näin? Pitikö tän nyt auttaa minuu tässä työstämisessä?
Paras asia, jonka voisin tehdä, on mennä rentona ja hyväntuulisena oman koirani kanssa pitään kivaa. Kyllä, tähän pyrin, mutta kokoaika yritän saada tästä ajatusnarusta kiinni, jotta pystyisin tän toteuttaan...

Jatkan harjotuksia ja narunsieppausstrategioiden kehittämistä (ja toteuttamista)!

2 kommenttia:

  1. Narunsieppausstrategia:DDD
    Ja lakkaa hermoilemasta! Menet sinne kokeeseen ja pidät hauskaa Romin kanssa. Sillä tavalla ne parhaat pisteet tulee. Hymyilevä koira nääs saa aina enempi pisteitä, niin mulle sanottiin:D
    No joo, sano se yks tuomari joskus Ukissa, että "ei tänne ole naureskelemaan tultu, tää on vakavaa puuhaa", mutta se oli niiiiiiiin väärässä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe, kiitosta :D
      Just nyt kyllä onkin oikein hyvä fiilis. Nyt on Birkkiksen kanssa tehty viikolla kolmet reenit, niin oikein kyll ootankin sitä, ett pääsen vaihteeks Romin kanssa tekemään :)
      Meidän tokottelut ei koskaan tuu yltään sille tasolle, ett niistä tulis vakavaa ja totista tekemistä... mutta huomisesta toivon (noh, sitä ykköstulosta juu) sitä, että oltas enemmän vaikka komiikan ko tragikomiikan puolella :D :D

      Poista

Kah, kiva kun poikkesit.
Jätäs tassunjälkesi!