lauantai 27. lokakuuta 2012

Eteenpäin!

Aikamoista vuoristorataa on nää viime päivät olleet...
Nyt lauantaina vaikuttas olevan viikon ensimmäinen tasapainoinen päivä. Ajatukset on siis palanneet oikeisiin uomiinsa ja mittasuhteisiinsa.
Ehkä joskus vielä selvennän ja puin niitä tässäkin tarkemmin, mutta en nyt.

Nyt haluan katsoa tulevaisuuteen positiivisesti ja kertoa hieman siitä, mitä tässä olen plikkojen päänmenoksi suunnitellut!
Koska Birkekään ei operoituna tule PK-esteitä reenimään, on meidänkin tavoitteet jatkossa muualla.
Ensimmäinen (ja tärkein!) tavoite Birkelle on kuitenkin se, että plikka saadaan kuntoon. Vasta sen jälkeen aletaan tosissaan miettiä muita tavoitteita...

TOKO säilyy tottakai molempien plikkojen ohjelmistossa, mutta vähän jotain uusvanhaakin olisi luvassa - nimittäin FH-jälki!
Koska jatkossa todet jää vähemmälle eikä esineruutuilujakaan "tarvita" voidaan keskittyä intensiivisemmin jälkeilyyn... Ja koska operoinnin myötä Birke on harrastuskoirana enemmän samalla viivalla Romin kanssa, niin miksei olisi sitten yhtälailla aikaa tehdä jälkeä Romille? Tokihan on!
Elikkäs... enskaudella ollaan vain ja ainoastaan pellolla ja aletaan koulia plikoista peltojälkikoiria!!! Tokihan Romilla olisi vielä se BH esteenä ennen koepaikkojen metsästystä (nojuu, onhan siinä eeeeeehkä vähäsen sitä kouluttamistakin vielä tehtävä ennenko koevalmiita ollaan, hehe...), mutta paikkamakuu ja seuruu onkin meidän talvikauden projektit.
Tavoitteenamme (jollei joku kerkii ensin, tämä olkoon haaste!) on vaatimattomasti Suomen ensimmäinen FH1 appe! Sitä en kylläkään tiedä, kumpi plikoistani pääsee lähemmäs tavoitetta - ne kun ovat senverta erilaiset koirat ihan kokonaisvaltaisesti - mutta matkat sitä kohti tulee varmasti oleen erittäin mielenkiintoiset...

Omalla tavallaan tää tuntuu nyt reilulta, inspiroivalta ja sopivan haasteelliselta.
En jää istumaan ja surkuttelemaan, vaan jatkan eteenpäin ja nautin tekemisestä kahden hienon koirani kanssa.
Vain aika näyttää, miltä tulevaisuus näyttää, mutta katson siihen suuntaan - kaikesta huolimatta - positiivisena...

4 kommenttia:

 1. Jee, tulevaisuuden reeniseurat kohdillaan... ;D Mäkin alotan seuruu- ja paikkamakuuprojektin tässä talven aikana tolle Novatsulle, josko mekin sinne BHseen päästäis sitte ens vuonna! Tosin sitä kaupunkireeniä tarvitaan myöskin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaupunki menee kyll, usko pois ;)
   Joo, tietää ainaskii, mistä löytyy reeniseurat, COOL!
   Mie en malta oottaa, ett pääsen piiiiiiitkästä aikaa Rominkin kanssa jäljelle! Tottiksen reenaamista ootan, noh, mielenkiinnolla ;D

   Poista
 2. Eteenpäin, sano mummo lumessa! :D Oikee asenne, sillä pääsee pitkälle. t.Minna V

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna :)
   Onnekseni olen paljon monenlaista, mutten luovuttaja - siihen ei anna luonne myöden...

   Poista

Kah, kiva kun poikkesit.
Jätäs tassunjälkesi!