keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

"Vapaapäivä"

Niin, kyllä mie aamuvuoronpätkän töissä kävin tekemässä, mutta plikoilla oli tänään vapaapäivä.
Ihan hullua aatella, että nyt tuntuu, ett plikoilla on vapaapäivät sen sijaan, että ois pari reenipäivää viikossa... No eikai me ihan oikeasti niin hardcoreja viel olla, mutta melkein joka päivä on tullu tehtyy jonkinmoista reeniä!
Oonkin tässä taas taivastellu, ett missä ihmeen välissä minun motivaatio on kasvanu tämmösiin mittoihin? Tai minne on katoamassa the handleri - noh, sinne the ohjaajan alle johkin. Onko tää vaan joku vaihe tai onko oikeesti tottakaan?!

Näyttelyissä ollaan käyty tänä vuonna vaan Birken kanssa (mitä se Romi kehistä hakis?) kahdesti. Kokeissa ollaan käyty molempien plikkojen kanssa yhteensä kolmesti.
Näyttelyitä ois tällä haavaa tulossa vielä about joku 5 kpl näin karkeasti arvioituna ja kokeita ois 3 kpl kiikarissa - kyll se aika vakaasti näyttää siltä, ett kun tuohon lasketaan kaikki reenit ja sempat päälle, niin näyttelyihin kuluu huomattavasti vähemmän aikaa (ja rahaa?) ko muihin harrastuksiin.
Jännää.

Harrastus vie mukanaan ja nyt kun oon onnistunu tasapainotteleen työn ja harrastusten välillä paljon paremmin ko aiempina vuosina, alkaa edistymistä tulla ja sekös on bensaa motskun liekeille, aika pop!

En malta taas oottaa huomisia maastoreenejä! Mirkku ja Nova tulee matkaan mukaan ja yritän taivutella Miren vähän käytteleen järkkäriäänkin...

Mutta niin, siihen VAPAAPÄIVÄÄN.
Tänään ei siis reenitty, vaan lährettiin käymään Milo-bokseria moikkaamassa. Kuin tilauksesta kelikin oli aurinkoinen ja tyyni.
Ohessa muutama "maistiainen", mutta kaikki onnistuneet otokset tältä illalta löytyy tästä klikkaamalla.

ehittiin vähä poseeratakki...
Birke teki puutöitä
Romi taasen löysi pihasta iiiiihanan aarteen, joka täytyi tottakai muotoilla uudelleen!

Tässä illan symppis isäntä Milo
 Nyt on plikat mukavasti rentoja, kun sai päästellä pitkin pihaa...
Tekee hyvää välillä vaan hööpöillä.

Ensviikolla on sitten vuorossa Romin kolmas TOKO-koe perjantaina ja sunnuntaina Pori KV!
Koiramaisuuksia siis jälleen luvassa, kunhan siinä sivussa saa kunnialla nuo työhommatkin hoidettua.
Tj18 sanoo muuten kesälomakampani!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kah, kiva kun poikkesit.
Jätäs tassunjälkesi!