tiistai 10. heinäkuuta 2012

Toden totta!

Todellakin, todentotta todet todella hyvät!
Lyhyestä virsi kaunis (?), joten menen suoraan asiaan. TOKO/tottisreenit Majalla.

ROMI teki todella hienossa vireessä töitä pallo- ja lihapullapalkalla. Tehtiin seuruut, jäävät (maahan&seis), hyppy ja luoksari, sekä paikkamakuu kentän ulkopuolella vuoroa odotellessa...
Paikkamakuuta en tehnyt täydeltä etäisyydeltä, sillä kentällä oli koira suorittamassa, enkä halunnut tehdä liian vaikeaa. Rompsis pysyi kuitenkin hienosti, jesh!
Seuruu oli hienoa, parasta Romia. Maahanmeno oli alkuun hidas, mutta varmahan se on, kuten aina. Seisomiseen sain vinkin, että jatkan vaan matkaa, mutta käännyn käskyn jälkeen Romia kohti ja jatkan peruuttamalla. Tämä täpäköitti liikettä selvästi, tosi hienoa!
Luoksarin otin taas "tule" -käskyn sijaan suoraan "sivu":lle ja hyvin tuli - tän on hoksannut hyvin. Oon tyytyväinen.
Hypyssä haukkuu, mutta kunhan ohjaaja pitää kädet pois taskuista, niin loppuasento on suht varma ja siten liike onnistunut.
Vaikkei reenittäisi enää yhtään ennen 27.pvän koetta, voisin olla ihan varma ja tyytyväinen tänpäiväsen suorituksen jälkeen. Meni hienosti, hyvä Rompsis!!!

BIRKE joutui oottelemaan vuoroaan vähän kauemmin (emännällä oli monta rautaa tulessa), mutta ehdin silti hyvin suunnitella ja miettiä mitä otan ja kuinka paljon. Patukkanoudot sekä luoksarin jätin nyt veks ja listasin reenittäviksi seuruun käännökset oikealle sekä vuotamiseen puuttumisen, esteet ja loppuun eteenmenon.
Olin kyllä huomannut, että Birke tuppaa piippaamaan seuruutusten alkupuolella, mutta nyt kun asiaan oikein kiinnitti huomiota, oli myönnettävä, että onhan siellä nenussa pilli myös perusasennossa ja liki kokoaika seuruussa... Puuttumaan siis vaan! Tähän kaikkeen saatiin hyvää tehoreeniä, kun otin perusasentoon, vaadin kontaktin, käskytin seuraa ja lähdin vaihtelevasti liikkeelle (hiljaisuudesta tottakai) suoraan oikealle kääntymällä (hihna oikeassa kädessä, jottei päässyt jätättään). Birke kesti pakotteet hyvin, korjasi ja pääsin palkkaamaan liki jokaisesta - tätä lisää, hyvin alkoi!
Hypyssä ongelmaksi muodostui haukkuminen. Päätin koittaa josko keskittyisi, jos heittäisin patukan noudettavaksi ja paransikin - haukahti vaan ekassa hypyssä. Tämän haluan kuitenkin tehdä heti alkuun oikein, joten jatkossa appari "varastaa" patukan, jollei Birken luukku pysy kiinni...
Aalla Birkkis meni nyt liki ekaa kertaa jyrkennettyä versiota (ei toki täysjyrkkää vielä kuitenkaan) ja menikin oikein mallikkaasti. Alkuun ohjasin ite, mutta paremminhan se apparilla meni, kiipesi ihan hyvällä tekniikalla, eikä sen isommin hosunut. Hoksasi esteen idean ihan ongelmitta, ei haukkunut ja A oli selkeesti kiva juttu!
Loppuun vielä eteenmeno (palkka oli viety aiemmin Birken näkemättä, mutta saattoi korispallon kyllä puolestakenttää erottaa). Valmistelevassa en seuruuttanut, vaan Birke oli vierellä (liki seuruussa omatoimisesti kuitenkin), stoppi + virittely ja lähetys. Birke etenee suoraan ja nopeasti. Suurella mielenkiinnolla odotan sitä, miten reagoi, kun tähän aletaan yhdistää maahanmeno...

Tänään oli siis todella hienot reenit, tykkäsin paaaaaaaljon!
Tuntuu hienolta reenata "isojen tyttöjen tottista" Birken kanssa ja samalla pitää kivaa ja saada Romista irti sen kunnollista hienoa tekemistä ja nauttia onnistumisista.
Nyt on se semmoinen fiilis, että "JESH, tän takia haluan harrastaa", tää on niin kiehtovaa ja opettavaista...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kah, kiva kun poikkesit.
Jätäs tassunjälkesi!