lauantai 28. heinäkuuta 2012

Romin kolmas TOKO-koe!

Elikkäs tänään illalla ajeltiin tuohon Pirkkalaan tokotteleen!
Oltiin ajoissa paikalla, sillä halusin nähdä myös avoimen luokan suoritukset - siellä oli Romin sukulaispoika Edi (joka olikin luokkansa 3.).
Edi (Alppikellon Imago) & Romi
Ihan eka ylläri oli tuomarinmuutos. Piti olla Tuire Marjamäki, mutta muutoksen myötä meitä olikin tuomaroimassa helmikuun kokeesta tuttu Tiina Heino!
Yllätys oli positiivinen, sillä oli jäänyt Heinosta tosi miellyttävä ja rento kuva.

Paikalla oli monenmonta tuttua ja liki kaikilla meni todella hienosti! ONNEA siis asianomaisille!

Niin ja kiitoksia Hanna V:lle meidän suorituksen kuvaamisesta!
Kaikki kuvat on nähtävissä facebookin puolella, tulosten oheen laitan muutaman maistiaisen...

Niin, aloitetaampa kisaselostus!
LUOKSEPÄÄSTÄVYYS - meni ongelmitta... ainoa miinus oli, että tapansa mukaan Romi huusi tuomarin perään. 10 pistettä kuitenkin napsahti mukavasti tästä.
Paikkamakuussa beussin vieressä
PAIKALLA MAKAAMINEN - Hyvin jäi ja PYSYI!!! Oli melko rauhallinen (pää ei pyöriny tms) ja ilo oli ihan sanoinkuvaamaton, kun plikka tönötti siellä sen 2 min! Mutta kahkah, mitäs se plikka keksi - ennakoi perusasennon eli 8 pistettä tästä. Tätä tarvinnee siis reeniä ja mie lakkaan kahtomasta koiraan, se kuulemma hyvin selkeästi laukasee ennakoinnin.
Hihnaseuruun paras pätkä
SEURAAMINEN KYTKETTYNÄ - Alkuun taisi hieman jätättää? Meni kuitenkin ihan mallikkaasti ja tuomari antoi pisteitä 9.
Juoksuseuruu vapaana
SEURAAMINEN TALUTTIMETTA - Meni paremmin kuin hihnaseuruu? Pinnoja tästäkin se 9 ja eipä minulla millään muotoa valittamista ole. Perusasennot otti hyvin, käännökset ok, vire hyvä.
Liikkeestä maahan
MAAHANMENO SEURAAMISEN YHTEYDESSÄ - Tuomari rokotti jostain (oisko ollu hieman hidas maahanmeno ja ohjaajan tarkastusvilkasu?) ja pinnoja 8½.
VAUHDIKAS luoksari

LUOKSETULO - Tää oli niiiiiiiiiin ihana! Annoin 'sivu' -käskyn kunnolla ilosesti (suoraan sivulle tulo kuitenkin viel kohtis uus juttu, enkä halunnu sitä mokata) ja plikkahan tuli! Kiitolaukkaa ja tuomarikin luuli, ett nyt kyll rysähtää päin, vaan vielä mitä! Kaarsi hienosti sivulle. Ihana Rompsis! Niin, pisteitä 10.
Liikkeestä seiso
SEISOMINEN SEURAAMISEN YHTEYDESSÄ - Pinnoja tästäkin jäävästä 8½. Varmaan samoista syistä rokotti ko maahanmenossakin, tosin tässä varmaan otti ne pari askeltakin. Lopun perusasennossa oli nostetta!
Perusasento asenteella!


Boing!
ESTEHYPPY - Valmisteleva osuus jees, hyppäs innokkaasti, joskin kuvassa näyttää takapää jääneen vähä matalalle... Vaan lopun seisominen valui, valui oikealle vinoon ja pentele, ihan esteen etupuolellekki asti! Tähän pitääkin kiinnittää enempi huomioo ko oon luullu. Tästä liike siis valitettavasti nollille.
Hypyn kompastuskivi...
KOKONAISVAIKUTUS - Tästä tulikin sitten hienot 10 pistettä! Tuomaria vaan nauratti, kun Romilla oli liikkeiden välillä asiaa ja kommentoitavaa. Hirmu kiva fiilis jäi itelle.

Vaan kyllä sitä sitten jännättiin, että tuleeko 2-tulos vai jollain ihmeen kaupalla se ykkönen... Mie kun en muistanut pisteistä ko luoksepäästävyyden, paikkiksen ja hypyn.
Vihroin tuloksia lueteltiin alhaalta ylöspäin ja voi elämä sitä riemunkiherrystä, kun päästiin pisteissä ykkösten puolelle eikä mein nimee ollut viel kuulunut! WAU!
Eli nyt me tehtiin se, sieltä se tuli!

EDIT: Niin, unohtui tuossa eilen siis kertoa se kokonaistulos! 162 pistettä ja siis ALO1!
Unohdin myös mainita, ettei Romilla ollut mitään probleemaa senkään kanssa, että meitä huudeltiinkin kehään yhtä ryhmää aiemmin ja jouduin hakemaan Romin suoraan autosta (oli toki aiemmin ollut kanssani alueella tutustumassa ja chillailemassa) kehään! Vautsi.
Romilla oli niin kivaa, itellä oli rento ja ihana fiilis ja päivä oli ihan uskomaton ja hyvällä tavalla jännä!

Romi pääsi vielä Billaa moikkaamaan ennen kuin lährettiin, sukulaisplikka hänkin!
Romi & Billa (Sehän On Billa)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kah, kiva kun poikkesit.
Jätäs tassunjälkesi!