sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Pori KV

Tänään olikin sitten mein sukukokous Porin raviradalla!
Appeja oli siis ilmottu 4kpl, joista 3 Eijatuun W-wekaraa pentuluokassa ja Birke avoimessa.
Kuvia minulla on valitettavasti vain muutama nippanappa onnistunut... kamera oli mukana, vaan eihän sitä sitten kuitenkaan ehtinyt käyttää! Ärrrrrrrrrrsyttävää - yritystä kyllä oli. 


Alkuunhan oli taas hässäkkää - varsinkin kun minun oikea keskisormeni on vielä tyylikkäästi paketissa (työtapaturma) - mutta leiri pystyyn ja tsekkauskierrokset, niin plikatkin rauhottui.
Ilma oli aurinkoinen, jopa helteinen, luvatun ukkosen ja sateen sijaan! Sopi minulle vallan hyvin, mutta koirille lämpö oli aika rankka. Onneksi oli runsaasti vettä, suojaisat häkit ja märkäloimet...

Ekana kehään meni Late (E. Weihnachsmann), jonka minä esitin, sitten Sannan Taika (E. Winterzeit) ja Eijan Ronja (E. Wyborg). Kaikki esiintyivät ensikertalaisiksi mukavasti, Ronjasta tuli ROP-pentu!
Sitten menin Birken kanssa... hieman meinasi jänskättää. Tuomarin sanelu kuulosti kuitenkin päällisin puolin positiiviselta. Kuulin, että "Saa erin" ja automaattisesti aattelin, "Mutta eikö sa:ta?" ... sitten kehäsihteeri alkoikin kaivella ruusukelaatikkoa ja kysyi, että valioituuko. Mie vastasin selvästi ja kuuluvasti, että "Kiitos KYLLÄ!"
Sieltä tuli sitten kaikki, ROP, vika SERT + MVA ja vielä eka CACIB. Wauh.
Saalis!
"Keskikok. mittasuht. oikea narttu. Hyvä luusto, hyvät pään mittasuhteet & kallon leveys, riittävä kuono. Hyvänkokoiset ja -asentoiset korvat, vahva kaula, hyvä selkä & lanne, hieman korost. lantio. Täytel. runko, niukat polvikulmat. Liikkuu rodunom, liikkeessä selkä hieman painuu."

Että tällaista meillä tänään!
Aikas magee on fiilis kyllä kaikin puolin... Nyt Nokian näyttelyyn ei ole sen ihmeempiä paineita ja jatkossa voidaankin sitten kierrellä niitä KV-näytelmiä senverta ko kierrellään. Yksi tavoite plakkarissa, kohti seuraavia mars mars!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kah, kiva kun poikkesit.
Jätäs tassunjälkesi!