maanantai 16. heinäkuuta 2012

Ms. Pelto

Vähän on ollut kiirusta mein elo tässä viime viikosta lähtien, mutta ollaan me sentäs sitte jotain saatu aikasekskin!
Viime viikolla tunsin itteni ihan true-koiraharrastajaksi, kun tiistai, keskiviikko ja torstai meni seuraavan kaavan mukaan: hereille, töihin, pyörähtään kotona, reeneihin, nukkuun.

Tiistain tottikset tulikin tuossa viime postauksessa jo kerrattua, joten siirrytäämpäs sitten suoraan viikon jälkireeneihin!

Torstaisinhan meillä reenipäivä on, mutta koska minun ei alunperin sillon pitänyt reeneihin ehtiä, mentiin keskiviikkonakin pellolle. Tällöin otin Rominkin matkaan, kun en hennonnut työpäivän lisäks viel jättää illaksi yksin. Ajattelimpa, että siinä samalla voi Rompsiskin sitten vaikka jäljestää, kun ei ollut varsinaiset ryhmäreenit eli aikaa oli.
Ja Romihan jäljesti! Voi vitsi, miten sillä oli KIVAA! Satunnaisesti namitettu pätkä kahdella kulmalla ja vauhtia piisas... mutta myös mageeta tarkkuutta! Taas vähän heräs se kaivelu, että Romista sai FH-koiran, mutta pitää nyt vaan aatella järkevästi, aika ei riitä, enkä nyt ainakaan tähän hätään halua ruveta vääntään sitä BH:ta, kun paikkis ja pitkä seuruu on Romille vaikeat.
Birken jälkiteemana on nyt toistaiseksi keppisuorat. Keskiviikkona ilmaisu meni käskytyksellä hyvin ja jokaista keppiä haistoi ainakin kerran ihan itse. Selvästi raksutti jo...

Torstaina Romi jäi kotiin ja läksittiin Birken kanssa samaiselle pellolle.
Jälleen satunnaisesti namia (pellolla oli paljon riistan harhoja) ja 6 keppiä suoralle. Aikamoisen hurja raksutus kuului taasen ja painettakin keräsi, mutta hämmennyksen laannuttua petrasi hienosti ja maahanmenot tuli taas asteen taikka pari paremmin kuin edellispäivänä!
Aika mageeta - oikealla tavalla oli reenitty sillon kolmatta kertaa ja tulokset näky jo niin selvästi...

Tähän väliin sitten vähän misseilyä!
Eilen matkattiin (Romi turistina) Birken kanssa Lammille ryhmikseen mettästämään vikaa sertiä... Kehässä oli valiouros Jaffa sekä Birke avonartuissa. Vaan niinhän siinä sitten kävi, että mettästys jatkuu vielä.
Tässä Markku kipinän arvostelu:
"Feminiininen, hieman pehmytselkäinen narttu, jolla voisi olla hieman vahvempi raajaluusto. Hyvät korvat ja silmät. Kuono-osa voisi olla täyteläisempi ja alaleuka leveämpi. Hyvä eturinta. Hieman luisu lantio ja siksi askel jää turhan paljon rungon alle. Hyvä häntä, mutta voisi olla korkeammalle kiinnittynyt. Hyvä turkki ja väri."
Jostain minulle mystisestä syystä Birken ryhti ei ollut mikään paras kehässä, vaikkei siinä verrytellessä ollut ollut mitään vikaa... Liikkeetkään ei parhaalla tavalla menneet, jollei nyt ihan huonostikaan - nurtsissa oli ainakin jotain hajua, mitä piti sniffata.
Mutta selitykset sikseen, kaiken muun hyväksyn mukisematta, paitsi tuon kommentin kuono-osasta ja alaleuasta - se ei kyllä pidä paikkaansa sitten millään. Vaan mitäs mie siitä mukisen, näin tällä kertaa. Seuraavaksi suuntana Pori KV!

Tääkin viikko on alkanut reenimeiningeissä!
Tänä aamuna otin kotireenit - Romille seisomista ja Birkelle sitä keppi-ilmasua.
Romin reenit meni ihan ok, seuruuttelin, joten ei ollut ihan vireessä (ei ole koskaan sisätiloissa hyvin seurannut), muttei toisaalta sitten vuotanutkaan.
Birkelle käytin ihan normisti hajustettuja keppejä (vrt. kerran koittamani "namikepit" joissa haisi siis myös lihapulla). Ekan kerran katsoi reilun metrin päässä ollutta keppiä ja sitten minua ja istui ja sitten meni maahan - mutta siihen minun viereen, ei kepille.
Noh, tätä ei tarvinnut sitten enää toistaa - kun moisesta ei palkkaa tullut, niin ei sitten.
Vein keppejä ympäri kämppää ja lähetin Birken niille - ja mitä teki Biibis - JUOKSI kepeille ja heitti vauhdista maahan! SUPERRRRRRRRRR!!!
Ei varmaan tartte sanoo, että ootan torstain jälkireenejä erittäin suurella mielenkiinnolla!

Mutt ensin on viel vuorossa huomiset todet.
Mietin ihan tosissani, otanko Romppista mukaan lainkaan. Sille kun on ensviikolla koe Pirkkalassa ja sitten tarttee laittaa menemään se ilmo Piirinmestiksiinkin, kun meitä kerran NPKH:n joukkueeseen oikeen pyydettiin! Se on sensorttinen kunnia ko pyydetään, ettei sillon auta ko mennä.
Tauot kun tekee Romille hyvää ja taas liika reeniminen pahaa, niin olis kyll tavallaan loogista jättää plikka huomenna kotiin kerään itteensä... Vaan kahtotaan, voihan sitä leikkimässäkin vaan käydä, kun ei toisaalta aina viittis jättää Romii kotiin ja ottaa Birkee mukaan.

En jaksas oottaa enskuuta... Sillon alkaa LOMA! (noh, siis palkkatyöstäni, yrittäjällehän loma on aika vieras käsite, mutta mitäs pienistä)
Ja lomallehan on tottakai suunniteltu paljon kaikkee megakivaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kah, kiva kun poikkesit.
Jätäs tassunjälkesi!