maanantai 7. tammikuuta 2013

8 viikkoa

... on nyt kulunut Birken leikkauksesta. Lauantaina täyteen tulee täydet 2 kuukautta.
Birken meno näyttää nyt kutakuinkin TÄLTÄ.

Juttelin fyssarimme kanssa pikaseen ja jahka vielä konsultoin lääkäriämme, niin kahtotaan Birkelle passeli fyssariaika johkin väliin ja mietitään muutenkin jatkoa ja kartoitetaan tilannetta.
Valeraskaanahan plikka yhä on ja tämä rajoittaa hoitoja jonkinverran, mutta haluaisin omani lisäksi mielipiteet siitä, miten kuntoutus etenee - oman koiran kanssa kun on älyttömän vaikeaa (lue: mahdotonta) olla täysin objektiivinen.

Kuntoutusohjelmasta...

 • Liikuntaa -40 min / 3 krt päivässä 
  ~~~ Elinankin mielestä aika isot määrät liikuntaa... Mutta koirakohtaisesti mennään joka asiassa tottakai. Eilen tehtiin eka 25 min ja tänään eka puoltuntinen lenkki. Vauhti oli passelin reipas eikä yhtään ole rasituksen merkkejä havaittavissa. Hyvähyvä!
 • Kahdeksikot, kehät, takajalkojen vuorottaiset nostelut, poikittaiset rinteet, metsämaastot 
  ~~~Rinteitä tai metsiä ei olla nyt tutkiskeltu. Metsässähän ollaan toki kuljettu kokoaika, mutta nyt hanki on niin kova, epätasainen, liukas ja arvaamattomasti pettävä, että mielummin kuljetaan kadulla. Muita jumppia ollaan tehty liki päivittäin. Painonsiirrot (ollaan jatkettu myös tyynyn kanssa) ovat vaikeampia tassuja nostellen, mutta kaippas se hiljaa hyvä tulee... Birke antaa kuitenkin hyvin tehdä ja uskon, että tämäkin kehittyy.
 • Istumaan- ja maahanmenoharjotukset (saadaan siis alkaa reenata TOKON avo-kaukoja!)
  ~~~ Tehty ollaan! Tosin oon ottanut hieman liian reeninomaisesti... Käsiavulla menee napakammin ja tekee kropalla hommia, eikä löysäile tai tee hitaasti. Vähän pakkia siis ja liikeradat kuntoon ennenkuin edetään sen ihmeemmin. Tuleepa opeteltua tokoakin varten sitten napakasti!
 • Pakolliset portaat
  ~~~ Löytyy tuosta ihan vierestä, muttei oo muistanu tai saanu aikaseks mennä niille... Hups.


Eipä meiltä siis hommat kesken lopu!
Onneks ei toki aikakaan.

Paljon ajatuksia on nyt pyörinyt päässä ja olen hieman malttamaton - tahtoisin aina vastauksia juuri sillä kellonlyömällä, jolla kysymykseni esitän.
Hieman hermostuttaakin mukamas, vaikkei mitään hätää toki ole.
Niin, pohdin siis jo hieman sitä, millaisella aikataululla edetään jahka tämä eka kuntoutusjakso saadaan kunnialla "valmiiksi".
Vaan eiköhän asiat tästä viikon aikana selkene, kun vähän konsultoin lisää...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kah, kiva kun poikkesit.
Jätäs tassunjälkesi!