maanantai 28. tammikuuta 2013

11 viikkoa leikkauksesta

Tänään on sitten alkanut 12. popviikko - ihan viimeisiä kuntoutusviikkoja siis viedään!
Jollei mitään ihmeempiä takapakkeja tule, Birken pitäisi "olla valmis" kahden viikon kuluttua... Siis tätä ei nyt pidä tulkita niin, että that's it, nyt se on 100% iskussa ja priima, vaan kuntoutuksen kriittisin vaihe olisi sitten takanapäin ja voidaan hiljalleen palailla normiarkeen.
Uskomatonta, mutta totta, enskuussa Birke palaa tottiskentälle tekeen namipalkalla pieniä juttuja (patukkapalkkaa en halua heti alkuun ottaa, sillä haluan kuitenkin aloittaa rauhallisesti, mikä voi tämän sähikäisen kanssa olla haaste patukkaa näkemättäkin)... Vapaaksikin plikka pääsee, ensin tottakai yksin ja aina hyvin lämmiteltynä ja jäähdyteltynä. Nii-in, pian tämä etappi alkas olla tässä, vaan ei ihan vielä pidä nuolaista...

Ekalta kaksarilta...
Kuntoutuksen osalta ei sitten viime postauksen ole sen ihmeempää kerrottavaa. Eteenpäin mennään ja hyvältä vaikuttaa.
Kuten kuvasta näkyy, olen viimein uskaltanut aloittaa kaksarilenkit plikkojen kanssa! Ja se onkin lähentänyt plikkojen välejä ja purkanut Birken paineita, vaikkeivät plikat keskenään riehukaan... Pitäisi muuten alkaa miettiä, missä vaiheessa uskaltaisi ottaa lelulaatikot pitkästä aikaa esiin!

Tässä vielä pari mettälenkkivideota:



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kah, kiva kun poikkesit.
Jätäs tassunjälkesi!