sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

BH Birke vom Weidensee!

Niin, reilu viikko sitä jännitettiin, mutta melko rauhallisissa merkeissä aamulla kuitenkin pakkasin plikat ja kamat autoon ja lähdettiin siinä vähä seiskan jälkeen ajeleen kohti Kyröskosken Käyttökoirien majaa...
Olin kyllä luvannu Romille, ettei sen tarvia sinne enää luonnetestinsä jälkeen tulla, mutta eipä plikka kommonaan ollut. Vaan en kyll oikeasti uskonut olevankaan.

Mutta niin, siihen kokeeseen!
Ohjaajaa kyll jänski ihan tarpeeks - muttei kuitenkaan niin paljon ko ois luullu - mutta onneks ei ainakaan suora auringonpaiste ollut, vaikka hiostikin. Birkellä kun on tuota turkkia, niin kuumuu kyll selvästi helpommin ko Romi.
Arpa suosi meitä ja päästiin heti ekaan pariin. Parinamme oli sakemanniuros, joka suoritti kaavion ensin, Birke meni siis ekana paikkamakuuseen.

Ilmoittautumisessa Birkkis otti vähän kierroksia paristaan, mutta rauhottui kyllä mukavasti. Hieman silti jäin miettimään, että jossei se pysykkään... Sitten muistan aatelleeni, ett "No kyllhän se ny pysyy, oo rennosti" niin eipä aikaakaan ko infottiin, että appe pitäs kytkeä. Käännyin ja siellähän Birke kaikessa rauhassa haistellen kuljeksi minuu kohti, käskystä tuli heti vierelle. Tässä vaiheessa taisin Hannalle yleisöön tavata 'paska' mutta eihän me toki moisesta lannistuta...
Noh, otettiin vaihto ja Birke sitten suorittamaan.
Tässä Hannan kuvaama video:


Eli kuten näkyy, jätättää, aukeaa, haukahtaa (ekassa vasemmalle käännöksessä jää katsomaan paikkamakuusta lähtenyttä paria)... Mutta luoksari onnistui (noh, oli se vino)! Ja ihan jees jaksoi lämpimällä kelillä ja valeraskaana matkassa kulkea.
Ei parasta Birkeä, mutta hyvin se meni ja kovin ylpeä olen!
Osa-alueista tuli siis seuruista tyydyttävät, "jäävistä" erittäin hyvät ja paikkiksesta puutteellinen ja kyll mie aika kauan arvostelua kuunnellessani taisin henkeäni pidättää, mutta sitten tuomari sanoi taikasanan HYVÄKSYTTY!!!
Niin, sitten piti toki vielä se kaupunkiosuus klaarata.
Vaan en mie sitä niin paljoo hermoillu.... no okei, jonkinverran sitten siellä Tokmannin parkkiksella.
Ensin ilmo tuomarille, jonka kanssa läksittiin henkilöryhmän (jossa meitä puhuteltiin) läpi, ihmisten ja pyöräilijän ohi, sitten koiran ohi (jota Birke ei kyll ees huomannu) autolle, josta meille puhuttiin ja sitte viel tolppaan ja se oli siinä...
BH BIRKE VOM WEIDENSEE!

Tuomari kyllä muistutti, että vielä tarviaa reenailla ennen kuin eteenpäin mennään, mutta niin on tarkotuskin!
Elän toivossa, että Birke olisi koevalmis reilun vuoden päästä.
Motivaatioo on, mutta niin on sitä reenittävääkin - hyvä niin!

6 kommenttia:

  1. Jeejee, vielä kerran mahtis Birke! ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiits kiits :)
      Hmmm... nyt ko viel oppis tätä bloggerii käyttään, niin hyvä oisisi!

      Poista
  2. ISOT Onnittelut vielä tätäkin kautta!!!! Rapsutuksia Birkelle!!! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitosta :D
      Nyt sitten onkin edessä uudet tavoitteet ja haasteet - ja niihin onkin vielä matkaa, mutta innolla jatketaan eteenpäin!

      Poista
  3. JEE Huippua! Nyt mekin voidaan säännöllisesti teidän lauman juttuja helpommin lukea, bloggerin opit nopeasti, paljon paree ko vuodatus :-) Hurjasti onnea BH suorittamisesta!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :D
      Mutta mihkä ihmeeseen tein blogi on mein listalta hukkunu?! :O Lisään sen takasin!

      Poista

Kah, kiva kun poikkesit.
Jätäs tassunjälkesi!