maanantai 5. elokuuta 2013

Kaikenmoisia hommia.

Viime viikolla käytiin tekemässä todet ja jäljelläkin jopa, mutta melko hiljaista on nyt harrastusrintamalla ollut. Syynä tähän on peltojen tämänhetkinen huono saatavuus ja omat työni, joita on nyt riittänyt sekä palkkatyön että yrityksen osalta yhteensä varsin mukavasti.

Birken olen ilmottanut Nokialle TOKOkokeeseen 25.8. joten eiköhän me jottain tässä tulla reenaileen...
Viime viikolla oli kisamaiset reenit, joissa sain puututtua ennakointeihin ja myös ylikierroksiin, joita oli kyllä ihan liikaa hierontojen ja lepopäivien jälkeen. Harjotukset jatkuu siis.

Romi teki megahienot todet, joiden jälkeen mietin, oliko mahtavuudesta kiittäminen enemmän reenitaukoa vaiko hierontaa - toivottavasti molempia.
Muuten menee siis Romppisellakin hienosti, mutta paikkamakuuta työstetään. Viimeisimmät makuureenit on olleet todella hyvässä mielentilassa ja oon enemmän ko tyytyväinen!

Jälkihommissa ois tarkotus tehdä kulmareeniä, mutta ohjaaja on sössinyt niitä, kun ei sitten olekkaan enää ajettaessa tiennyt tarkalleen, missä se kulma menee. Arrrrgh.
Romilla kulmatarkkuus on "ainoa" tällä hetkellä hiomista vaativa juttu.
Birkellä otellaan myös kulmia, mutta koska vaikeassa paikkaa tuntus palaavan näköhavaintojen etsimiseen (yhden kauden tyhmä ohjaaja merkkasi jäljet näkyvästi, jolloin Birke vaikeuksissa nosti vaan päänsä, bongasi merkin ja "jäljesti" sitä kohti), joten nyt sille pitäisi namikasoilla vahvistaa väliin taas sitä, että nenu kannattaa pitää alhaalla.

Eilen olin Nokian Ryhmänäyttelyssä talkoilemassa ja kun yhden aikoihin tulin plikkoja moikkaamaan, löysin myllätyn sängyn, ilopissat päästävän Birken, puoliksi tyhjäksi lotkotetun (5l) vesikipon ja ison, jo viilenneen, kuspalammikon... Syyllinen paljastui, kun saksalainen kyykkäsi ulkoilureissullakin vielä pariin otteeseen. Mistä lie jano iskenyt.
Kotona olin vasta seiskan maissa, eikä tällä välillä oltu enää vesileikkejä suoritettu, joten onneksi ei ainakaan mistään tulehduksesta tms. ole kyse.
Hoh hoh!

Tänä torstaina alkaa sitten toisenmoinen, ISO rutistus, kun PK-SM -talkoilut alkaa Kaupissa!
Viikon päästä maanantaina ois sitten ensimmäinen oikea vapaapäivä sitten torstain 25.7. ...
Kyll täytyy koiraihmisen olla hullu, mutta tää on palkitsevaa ja kivaa!
Innolla jo oottelen tulevia talkoita. On tosi hienoa päästä osaksi tän kokoluokan tapahtumaa!

Lipunmyynti- ja parkkikööriä eilen - ennen sitä kympin rysää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kah, kiva kun poikkesit.
Jätäs tassunjälkesi!