tiistai 28. toukokuuta 2013

Todet

Majalla oltiin tänäkii tiistaina!
Mentiin jopa hieman etuajassa ja ohjaaja otteli arskaa...

Romille taas vähän hetsireeniä ja pientä tekniikkatemputusta ja patoamista sinne väliin.
Ohjaaja ei ollut ihan niin kartalla ja terävänä ko viime viikolla (lieneekö aamusta iskeneellä migreenillä osansa asiassa?), joten patoamiset ei olleet ihan niin nappiin ko edelliskerralla - mutta hyvät kuitenkin! 
Jotenkin kaipasin vähän lisää poweria ja vääntöä, mutta taidan nyt surutta laittaa sen omaan piikkiini. 
Romi nousi mukavasti, teki, patosi ja purki. Ei läyköttänyt turhia ja kuunteli käskyt.
Odotan todella suurella mielenkiinnolla, mitä muutaman viikon tämmönen kuuri tekee, kun vaan jaksaa johdonmukaisesti tehdä ja muistaa sitten yhdistää virittelysanan myös normireeneihin...

Birken kanssa jatkettiin "koevalmisteluja" eli listalla oli alo-jäävät sekä hyppy... Lisäksi olin nyt jo henkisestikin valmistautunut siihen, että vinoihin perusasentoihin tulee puuttua ja puututaan.
Seuruussa kontakti ei ollut ihan parasta Birkeä - tippuili välillä - eli tätä pitää otella nyt vielä ennen koetta kainalopalkalla. 
Jäävissä ei ollut mitään onkelmia. Maahan otin ensin, seisomisen taisin toistaa (korjausaskelten vuoksi) kerran. 
Luoksepäästävyys oltas voitu ottaa, mutta ehtii sen ensviikollakin...
Avo-kaukot meni eilen parkkiksella superisti, joten koitin niitä nyt 10 askelen päästä. Hieman huomio kiinnittyi paikkamakuussa olleeseen Iita-beussiin, mutta kun katse oli minussa ja käsimerkissä, teki moitteettomasti. Tarkkaavaisuutta siis tähän lisää. 
Sitten se hyppy! Otin sivulle, oli jo rauhallinen, ei yrittänyt varastaa. Näytin että laitan namin esteen taa, käsky, kääntyi ja söi namin, käsky. Vain kerran otti askeleita, kun olin tulossa luo, muut suoritukset just loistavia! Mahtavaa! 
Loppuun otin vielä luoksetulon. Hyvä ja suora, ei törmännyt, mutta eka sivulletulo oli ponnasu. Otin uuden eteentulon ja siitä nätisti sivulle, hieno tyttö! 

Huomenna mennään sitten jäljelle... 
Kauhee reeni-into, oli kyse sitte kenttä- tai maastohommista! 
Kesälomareenit rulezzzzz!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kah, kiva kun poikkesit.
Jätäs tassunjälkesi!