torstai 25. huhtikuuta 2013

Etenee, etenee...

Tänään on nyt taas oteltu oikeita askelia kotia kohti!

Jonkinajan pähkäämisen jälkeen menin ja hankin sen mobiililaajakaistan. Ompas nyt heti sitten toiminnassa, eikä tartte olla nettipimennossa.
Ahkerasti oon myös tehny osotteenmuutoksia, mutta postikorttiversiot uupuis vielä. En vaan oo muistanu käydä siinä postilla, blah. Tätä hommaa on helpottanut se, etten tilaa ko yhtä lehteä (Palveluskoirat).
Aiemmin viikolla Äite teki Tori.fistä sen löydön ja tänään kävin sitten ostamassa keittiönpöydän ja kaks tuolia viidelläkympillä - ei lainkaan huono diili!
Lisäks oon sitten pakkaillut. Nyt vihroin alkaa näyttää siltä, että ne, mitä ei ole pakattu, on semmoisia, mitä tuun sitten vaan aukinaisilla laatikoilla ja muovisäkeissä raijaan täältä sinne. Niin, ja sitten on niitä tavaroita, joiden kohtalosta en ole vielä ihan varma... Mutt niitä ny on kohtis vähän kuitenkin.

Isoin muka-dilemma on nyt se, etten osaa päättää, laitanko plikkojen ruusukkeet ja pokaalit yhdelle seinustalle... Toisaalta tykkäisin, mutta toisaalta taas, onko tilaa? Hmmmmm...
Onneks sisustusapua tarjoaa armas ystäväiseni Stinde, jonka meinaan raijata viikon päästä mukaani Ikeaan!

Noh, mitäs plikat sitten?
Birkellä on ollut pari päivää masu sekaisin ja sitä oon hoitanut Canikurilla ja riisi-raejuusto-jauheliha -ruokavaliolla. Nyt on jo kolme pientä ateriaa pysyny sisällä, joten ihan vaikuttas jo hyvältä. Plikka ite taasen on kokolailla oma ittensä, ruoka ja leikki maistuu, juo tarpeeksi jne.
Romi, noh Romppis on Romppis. Eipä mittä kummallisia, reeneihin päästään lähiviikkoina melkoisen harvoin ja kokeet ois tulollaan... Jaiks.

Että tämmöinen vähän tylsähkö postaus tällä kertaa, pelkkää tekstiä vaan...
Heijoo, laitetaan tähän Sipin meille tekemä uusi hieno kevätbanneri:

Onni on oma hovikuvaajadesigneriproo!
(= kiitos Sini M.!)

2 kommenttia:

  1. No johan on nimeke minulla :D Vai että hovikuvaajadesigneriproo. I can work with that. Yes, indeed.

    Oletan, että pöytä ja tuolit oli sitten odotuksen arvoiset. En malta odottaa tulla kurkkaamaan Operaatio Kotikolon tulosta sen valmistuessa. Ja jos apua haluat johonkin, niin tiedät kyllä mistä minut löytää.

    Ja pidän peukut pystyssä, että Birke olisi nyt sitten selättänyt vatsavaivansa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimeke on minusta just osuva ;)
      Juu, kalusteet senkun vaan osuu ja uppoo... Pitäneekin kirjotella vähän lisää tuoreammasta hankinnastani :P

      Ja juu, Biibis voi hyvin, ei oo kakkaroita näkynyt sitten eilispäivän :)

      Poista

Kah, kiva kun poikkesit.
Jätäs tassunjälkesi!