torstai 24. heinäkuuta 2014

Rombom, uulalalaa... Rombom-bombombom!

Niin että mitäs se Rompsis on touhunnut?
JÄLKEÄ! Pihassa. Nurtsilla. Vähäsen ja lisempää tulossa.

Amiksen nurtsilla viime kesänä.
Kuva: Sini M.

Tässä on nyt ollut vähäsen esteitä peltoreeneille...
Torstai-illoille on osunu millon Birken sm-joukkuereeniä, millon emännän hammaslekuria ja millon ukkosta tai kohtalaisen kovaa hellettä, joten harvassa on ollut ne kerrat, kun on reenimään päästy. Birken osaltahan tämä on aikalailla fine, kun ei ole isompia tavoitteita tälle kaudelle, mutta Romin kanssa ois tarkotus koittaa päästä sinne kisoihinkin syksymmällä (kenties)! joten reeniäreeniäreeniäREENIÄ tarvitaan!

Motivaation kanssa ei ole ollut ongelmaa (sitä kyllä riittää!), mutta se nopeus... Kulmatyöskentely on joko loistavaa tai olematonta - riippuen hyvin paljon siitä, onko kuinka hyvin tuntumalla ja malttaako keskittyä vai painaako vaan häntä suorana menemään. Esineet on bongannut hyvin, mutta vinosti, jos on ajanut yhtään jäljen sivussa - tarkkuutta siis lisää.

Eli nyt ollaan sitten - kun ohjaaja sai taas itteään niskasta kiinni - tehty lyhyitä namitettuja kulmareenejä ihan tuohon pihanurtsille. Kulmat on toki tyhjiä, muuten namitettu omalla ruokanappulalla.
Toistaiseksi on mennyt hyvin, kulmat on tehty hienosti ja tarkasti ja nameja on jäänyt vaan muutama syömättä. Jarrutella saa kuitenkin, eli harjotukset jatkuu. Tavoitteena on saada muutettua Romin käsitystä siitä, miten kannattaa jäljestää - jos on rauhallisempi ja tarkempi, löytyy ruokaa vs. ei kannata kaahata menemään.

Omaan orastavaan reeniahistukseen tää on auttanut - saadaan reenattua hyvin pienellä vaivalla ja joka reenistä on kuitenkin hyötyä - mutta se selviää sitten aikanaan, että ollaanko tällä kaudella vielä kisavalmiita. Aika kunnianhimoinen aatoshan se kyllä on...

Niin ja on Romppis myös tokotellu ensviikkoo silmällä pitäen, mutta siitä sitten likempänä lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kah, kiva kun poikkesit.
Jätäs tassunjälkesi!