tiistai 11. maaliskuuta 2014

Tässä piti lukea...

... siitä, miten hienosti meillä on viikko mennyt.
Kuinka särkylääkkeet on jätetty pois, liikuntaa lisätty, venytyksiä jatkettu ja vähän jumppailtukkin ja kaikki on sujunut sutjakasti.

Noh, näinhän tässä on mennytkin tähän päivään asti!
Ei, polvessa ei pitäisi olla mitään, mutta haaveri sattui...
Yksärilenkillä Birken luo juoksi kaksi irtokoiraa, jotka jossain välissä (estelyistäni huolimatta) ehti nappasta Birkeä häntään ja peräpeiliin.Tuloksena hiertynyttä ärtynyttä ihoa ja kaksi reikää, joista toinen ihan kirjaimellisesti persiissä. Tikkejä ei onneksi tarvittu, mutta ab-kuuri ja kipulääkettä Birkkiäinen saa nyt taas vaihtelun vuoksi. Haavat oli kuitenkin aika pinnalliset, mutta pyllyssä kun ovat, niin puhtaudesta pitää tietenkin huolehtia tarkkaan.
Tässä kun on taas kaikenmoisia otsikoita ollut hallitsemattomista koirista, niin saan olla tyytyväinen siihen, että kyseisten koirien omistajan kanssa saimme asian hoidettua asiallisesti ja yhteisymmärryksessä. Toivon kyllä, että hän pitää jatkossa lupauksensa, eivätkä koirat ole enää vapaina tällaisella alueella, jossa liikkuu paljon muitakin.

Birken lepardipöksyt... ettei tarvis aina kauluria. 

Onneksi Birke itte on oma pirteä ittensä, eikä jäänyt mitään "tiloja" päälle...
Ja onneksi tämä vaiva ei rajoita liikkumista tai kuntouttamista muuten kuin hieronnan ja fysioterapian osalta. Nyt pitää vaan toivoa, ettei haavat tulehdu, vaan lähtevät paranemaan kunnolla - ainakin ab:t saatiin alotettua heti.

Emäntä on aikas naatti nyt, varsinkin kun viime yönä työvuorot rajoitti unet neljään tuntiin sen normin 6-8 sijaan...

2 kommenttia:

  1. Voi harmi.:( Miksei ihmiset osaa yhtään miettiä missä pitää koiriaan irti. Tietty virheitä sattuu kaikille, mutta luulisi että tuntisi koiran sen verran hyvin että osaisi edes vähän ennakoida miten saattaa käydä jos sattuukin tulemaan vieras koira vastaan. No joka tapauksessa pikaista paranemista ja onneksi polvikuntoutukseen ei tullut takapakkia!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)
      Aikahan sen tässä näyttää, mitä tapahtui, mutten usko, ett polveen ois mitään tullu, ko mikään siihen viittaa ja kriittisin toipilasaika on onneks jo takanapäin.
      Nyt haava on jo siisti, eikä vuoda tai näytä haittaavan Birkeä itseään. Toivottavasti paranee nopsaan...
      Näiden koirien kanssa ollut pari kohtaamista aiemminkin, mutta nyt eka kerta, kun sattu jotain. Aggreja eivät ole, näkivät vaan tilaisuutensa tulleen, kun minul oli vaan toimen plikoista mukana. Omistajan kanssa sitten juteltiin ihan asiallisesti, kun alkusäikähdys oli jo mennyt - aina ei näissä tilanteissa tosiaan kanssakäyminen ja selvittely onnistu järkevällä tavalla.

      Poista

Kah, kiva kun poikkesit.
Jätäs tassunjälkesi!