keskiviikko 4. syyskuuta 2013

No tod!

Eilen sitten vähä kakuteltii reenikavereita... Ei hätää,en leiponut itse!

Mutt kyll me reenittiinkin.
Romille ois näillä näkymin tulossa koitos parin viikon päästä ja Birken kanssa nyt vaan on kauhee hokki reeniä noita avojuttuja!

ROMIn kanssa ko tultiin kentälle, olin jo pissatusreissulla jotenkin hyvin kartalla ja itsevarmana menossa suorittamaan... ja sehän näkyi!
Kentälletulo oli hallittu, ilmoittautuminen meni hyvin ja siitä seuruuttamalla paikkamakuuseen (jonne päästessä Romi tarjoaa nykyään ITSE maahanmenoa!!! jaasiismitä!? minun paikkamakuurajoitteinen kipparani???). Kentällä ei ollut koirakkoa, mutta reenikaverit siinä jutteli ja touhuili pienesti. Yksi sitten lähti käppäilemään kentän päähän (Romin "taakse") ja huusi sieltä luoksetulokäskyn - ohjaajaa jännitti - mutteihän se Romppis ollut millänsäkään! Pari kertaa niiden minuuttien aikana piippasi, mutta yleisesti oli oikeassa mielentilassa, skarppi ja rauhallinen. Hieno Romps!
Seuruukin meni ihan mallikkaasti, henkilöryhmässä ulkokaarteessa yhä vaan vähä jää, muttei pahasti.
Kaikenkaikkiaan Romi teki huippuvireessä, vaikka loppua kohden väsyikin riekkumiseen (jota tekee erityisesti äänellään, kun ei ole käskyn alla) ja patukkapalkkaan - sitten vika seuruupätkä kainalopalkalla, niin oli pätevä sekin.
Hyvähyvähyvä, tykkään!

BIRKElle tehtiin sitten avoja...
Jo aamulla tehtiin mettässä pari luoksarinstoppia ja hienot kaukot.
Kentällä kaukot (tai siis istumaannousu) ei sitte oikein pelittänykkää, mutta tätä ehritään hioa ja vahvistaa...
Stopit meni kentälläkin hienosti - vasta kolme reenikertaa ja osaa jo pelkällä käsimerkillä (tosin matka ei ole vielä mikään täyspitkä)!
Seuruussa näkyi taas alussa kierrokset - painoi. Onneksi helpottaa pari kierroksen jälkeen.
Jäävät meni ihan jees - ei liiku vaikka kierrän taa - mutta pientä korjausta ko seiso valui ja maahan tarjos eka seisomista... Pitänee erotella nää hetkeks.
Nouto oli paljon siistimpi kuin luulin! Toki siis ääntä tulee eikä nosto ole mikään ideaali, mutta muistin pahemmaksi. Palautus on hyvä, mutta jos odotuttaa, mälvää hieman. Toistoja siis tähän, niin hyvä tulee.
Hyppy ihan perus-Birkeä... Haukahti hypätessä, muuten siisti. Ymmärrettävästi tarjosi seisomista, vaati sitten kaksoiskäskyn, jotta istui. Sivulletulo hypäten taasen sujui ko vettä vaan.
Senverran mukavasti on heti lähteneet nämä, etten jaksa uskoa, että kevääseen asti millään tuo meidän avodebyytti venyy... Vähän ny kuitenkin pitäs malttaa hioo ja ottaa piilopaikkamakuita ryhmässä.

Kauhee reeni-into päällä!
Mutta jospa tänään ois kuitenkin lihashuoltopäivä...?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kah, kiva kun poikkesit.
Jätäs tassunjälkesi!