tiistai 4. joulukuuta 2012

Paljastus!

Kuva linkitetty Googlen kuvahaun kautta...

Tuossa edellisessä postauksessa olin kovin ilkeä ja vaan ärsyttävästi vihjasin rodunvaihdosta...
Ollaan nyt sitten asteen verran avoimempia (kun Facebookin ihmeellisestä maailmasta voi jo näppärimmät tämänkin päätellä) ja paljastetaan The Rotu: BEAUCERON!

Beussi on jo monta vuotta pyörinyt mieleni sopukoissa ja nyt kaiken tämän polvihässäkän (myös Birken pentu Ronja, eli Eijatuun Wyborg, on nyt saanut PL-diagnoosin) keskellä aloin uudestaan miettiä, uskallanko appea seuraavaksi ottaa. Ja tulin siihen tulokseen, että on aika vaihtaa rotua ja toteuttaa siten toinen pitempiaikainen haave.
Appeahan en täysin koskaan hylkää ja toivonkin, että rodun tilanne polvien osalta paranee, mutta nyt teen tällaisen päätöksen.
Nyt mennään Romin ja Birken kanssa ja opiskellaan lisää beussista rotuna, tässä on kuitenkin plikkojen kanssa vielä kaikenmoista muuta suunnitteilla ennen kuin aika on edes kypsä uudelle laumanjäsenelle...

Mikäänhän ei ole niin varmaa kuin epävarma - tästä on jo aika liuta todisteita - mutta toivon mukaan tässä lähivuosina talouteen tassuttelee siis vaahterapyllyjen seuraksi yksi punasukka!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kah, kiva kun poikkesit.
Jätäs tassunjälkesi!