maanantai 24. syyskuuta 2012

Välikuolema

Nönniin, eipäs tullut viime viikon reeneistä tänne postattua, kun ohjaaja kaatui väsyneenä vaan koppaansa maaten, kun reeneistä kotiin kerkis...
Lenssu siis otti ja pisti miut kunnolla toipilaaksi, eli paljoa ei olla sitten viime tiistain tehty. Tiistain reeneistä kuitenkin kaikessa lyhykäisyydessään senverta, että hienosti meni!
Birkkis teki hommia just niin hienosti ko voi olettaa ja Romin kanssa pääsin tekeen loistavan korjauksen paikkamakuuseen sekä kekkasin yhden keinon lisää saada plikan motivaatioo pysyyn yllä. Yskänen ohjaaja puuskutti menemään, mutta iso levee virne naamallaan!

Kuten näkyy, kapulanpitoreenit on tuottaneet tulosta.
Birkellä 650g ja Romilla n.400g
Nyt alkaa taas ohjaajakin olla kuosissa ja lenssu toivottavasti jo oikeasti talttumassa (kyll näillä dropeilla ainakin luulis!)...

Huomisia reenejä oottelen innolla, mutta kentälle lähteekin tällä kertaa ainoastaan Rompsis. Mie kun tässä tokkurassa tajusin, että Birkelle on pitänyt jo jonnin aikaa varailla fyssarikäynti Elinalle. Juoksuaan plikka jo selvästi tekee, joten aattelin, ettei millään saada aikaa ennen sen alkua... Vaan onni otti ja pamautti takapuoleen - saatiin peruutusaika huomiselle!
Saas nährä mitä Elina on Birkkiäisestä mieltä, omassa mielessä olisi ainakin jonkinmoista lukkoa kevään venähdyksen jäljiltä (jalka on ollut ajoittain hieman tönkkö)...
Romille taasen on luvassa tänään jotain epämukavaa - anaalirauhasten tyhjennys. Sen ihmeemmin Rompsis ko minäkään ei lujeta ko. toimenpidettä suosikkeihimme, mutta tehtävä se nyt kuitenkin on.

Huomenna Romppis pääsee siis yksärireeneihin ja Birkkis pääsee torstaina pitkästä aikaa jäljelle (olettaen, ettei Elina vannota meitä huilimaan vielä sitä päivää). Ohjaaja on toiveikas oman kuntonsa suhteen ja odottelee mielenkiinnolla paluuta normilenkkeihin. Pyöräilemäänkin ois tarkotus viel ehtiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kah, kiva kun poikkesit.
Jätäs tassunjälkesi!