tiistai 18. syyskuuta 2012

Elossa ollaan!

Jepjep, täällä me ollaan, vaikkei mitään oo taas kuulunukkaa...
Isoimpana syynä lienee minua elokuun lopulta asti enemmän ja vähemmän vaivannut lenssu. Tällä hetkellä eniten päänvaivaa aiheuttaa yskä.

Mutta tokihan me ollaan silti jotain saatu touhuiltua!
Hovikuvaajamme Sinin kanssa ollaan työstetty uusi Zirotamin logo, joka on jo hetken komeillut tuossa yllä! (tsekatkaapas ihmeessä myös kotisivujen uusi banneri - aika magee!) Logo tulee myös Berralta tilaamaani softshelltakkiin - en malta oottaaaaaaaaaaa!
Tässä copyright -logo testikäytössä.
Birke posettelee syysmettässä.
Vähän puolikuntosena oon siis ollut, mutta jonkinverran ollaan silti reenitty...

ROMIn kanssa pähkin reenitäänkö, mitä reenitään ja kuinka paljon ja millälailla. Koepaikka saatiin enskuulle Ylöjärvelle, joten jotain pitäs yrittää saada aikaseks. Isoimpana ongelmana on - yllätys yllätyyyys - minun omat vibat. Nyt tarttis saada onnistumisia, jotta ohjaaja taas paitsi muistas, mutta myös oikeesti uskos, että kyll se Romppis hoitaa hommat kotiin, kun ohjaaja malttaa pitää päänsä kylmänä KIVAA! Tälle illalle siis suunnitelmissa jeejee -reenejä sekä korjausta paikkamakuuseen.

BIRKEn kanssa pitää otella eteentuloja, sillä asento on systemaattisesti vino. Eteenmenoja pitää ottaa nyt ilman maahanmenoa ja koko matkalta, koska on alkanut jättää vajaiksi ja ennakoida. Esteitä pitäs nyt otella ahkerasti vielä ennen liukkaita ja sitten tottakai sitä noutoa, kun se on nyt saatu hienosti alulle ja Birkkis siitä jopa jo tykkää!

Kotimettäreeneissä oon otellu Romille jääviä, seuruuta ja kaukoja ja Birkelle jääviä, luoksaria ja seuruuta. Ne menee välillä hienosti ja välillä ok.
Oon ihan tyytyväinen, että on jotain saatu aikasekskin (vaikkakin vaan tottispuolella, maastoreeneissä oon lipsunu ihan laiskaksi)!
Tänään on tosiaan tottisreenit, joita oottelen innolla, joten kahtotaan, tuleeko niistä mitä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kah, kiva kun poikkesit.
Jätäs tassunjälkesi!