tiistai 25. syyskuuta 2012

Saksalainen fyssarilla

Tänään pääsi Birkkis sitten ekaa kertaa fyssarimme Elinan käsittelyyn!
Romihan on Elinalla käynyt muutamaankin otteeseen, joskin edelliskerrasta on senverta aikaa, että suunnittelen seuraavaa käyntiä tähän talvikaudelle...

Itsehän epäilin, että kevättalven liukastumisvammasta olisi jäänyt rankaan jotain isompaakin knikkiä ja olihan siellä!
Meidän kengurun loikkia katsellessa ei Elinakaan niinkään ihmetellyt, että ranka on lukossa. Birkkis kun tosiaan pomppii innostuessaan suorilta aikas korkealle. Kaula-, rinta- ja lannerangasta löytyi jokaisesta selvästi kiristävät nikamavälit, mutta koko rankahan oli aika kanki. Huomaa, että on pompittu, luikastuttu ja reenitty.
Manuaalisesti ja laserin avulla Elina sai Birken rankaa kuitenkin hyvin avattua ja nyt plikka on kovin väsynyt ja varmasti kipeäkin. Saa ottaa ihan rennosti nyt pari päivää.
Muuten Birkkis sai kehuja erityisesti hienosta lihaksistostaan - kyllä sain olla ylpeä! Ja vaikka paikoin teki aika höpöä, niin hienosti se plikka malttoi hoitopöydällä maata käsiteltävänä.

Nyt pitää emännän muistaa ottaa venyttelyt tavaksi ja ottaa myös hierontoja niin pitkälle kuin ennen juoksua kerkiää...
Torstain jälkireenejä meiltä ei sentään kielletty, vaan oltiin Elinan kanssa yhtä mieltä siitä, että lepopäivien jälkeen aivojumppa voi tulla enempi ko tarpeeseen!

Itse oon huojentunut siitä, ettei löytynyt mitään isompaa ja että ongelmat rajoittui rankaan, joka saatiin auki. Samaan aikaan vähän kuitenkin soimaan itseäni siitä, ettei Birkkistä ole tsekattu aikaisemmin, se kun on aika pomppukone. Kenties jopa appenzellikenguru -hybridi.

Nyt Birke saa jäädä kotiin huilimaan ja me lähretään kohta Romin kanssa reeneihin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kah, kiva kun poikkesit.
Jätäs tassunjälkesi!