sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Pop9

Kävelevä Osuuspankin mainos...
(uus paituli)

Tässä koko viikon pitäny päivitellä Romin kuulumisia, mutta on aina tullut sitten jotain isompaa taikka pienempää ja bloggaaminen jäänyt...

Kaikki on kuitenkin hyvin.
Haavat ovat molemmat siistejä, Romi kulkee aika mukavasti (joskaan ei puhtaasti toki) pihalla ja sisällä, nousee itse varovasti sänkyyn ja soffalle nukkumaan, syö, juo, pissaa, kakkaa ja tekee varsin selväksi, että kauluri on persiistä.
Antibiootteja jatketaan ainakin kontrolliin asti, kipulääkitystä on nyt alettu ajaa alas. Ensimmäiset kaksi päivää Romppinen oli selvästi kipeä ja kurkku oli ärtynyt intubaatiosta, mutta jo kolmantena iltana neiti sitten alkoi olla enemmän oma itsensä.

Rinnan haava.
Erittäin siisti, vaikka on joutunut "muhimaan" paidan alla. Koitettiin kyllä pitää ilman paitaa, mutta heti kun silmä vältti, oli takanen jo kuopsuttamassa kylkeä... Paidan kanssa tätä ei onneksi edes yritetä.

Romi on onneksi helpompi potilas kuin Birke, jolla on aina kipeänä kauhea tarve todistaa olevansa yhtä hurja ja kova kuin terveenäkin, eikä ole oikeasti yhtään kipeä. Yhteiselo on rauhallista, kun RomRom osaa ottaa rennosti ja Birkkis kunnioittaa toipilaan omaa tilaa ja pääsee ite purkamaan energiaansa (kyllä, on aina ollut energisempi kuin Romi) sitten minun kanssa reenikentälle taikka vaan pitkälle yksärilenkille.

Kuva viikonlopulta.
Haava on siisti ja karvaa kasvaa jo yllättävän hyvin.


Turvotus on laskenut todella mukavasti.


Tästä näkee vielä paremmin, miten viereinen varvas ei enää ole kaksinkertainen nakki...

Hyvin on siis mennyt ja keskiviikon kontrollia ootellaan jo.
Sitten varmaan vielä parisen päivää tarviaa pitää kauluria, mutta ehkä senkin saa jättää veks jo melko nopsaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kah, kiva kun poikkesit.
Jätäs tassunjälkesi!