keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Pelloilla kynnetty!

Sunnuntaina korkattiin jälkikausi Hannan kanssa ja heti maanantaina mentiin Pirkanmaan Sennenin peltoreeneihin toisaalle!

Jäljistä lyhyesti:
Birke muistaa viime kaudella löydetyn motivaation ja syömisen ja on yhä huomattavasti tarkempi kuin vuosi sitten kauden alussa. Namitusta pitää kuitenkin miettiä, sillä jos tyhjiä on liikaa, nenä ja vauhti nousee... Täysin namitettukaan jäljen ei tarvitsisi olla, joten pitää kehittää jokin systeemi (joka kolmannelle nami, tmv).
Romi nyt on Romi... Enemmän vauhtia kuin älliä näin kauden alkuun, mutta se oli odotettavissa. Vaauhdista huolimatta (tai siihen nähden) on kuitenkin yllättävän tarkka - voisi olla kulmissa huomattavasi huolimattomampikin tuossa vauhdissa ja jokainen esinekin on löytynyt aikas mukavasti. Jatkossa tehdäänkin aina alkuun piiiiiitkä suora usealla esineellä (saa stopattua ja palkattua ja rauhotettua hetkeksi) ja loppuun sitten kulmaa ja kaarta, kun eka on isoimmat höyryt saatu purettua. Namia Romi saa jatkossa todellakin vain paalulta ja esineiltä - syö kyllä, mutta syöminen katkaisee työnteon kuin seinään ja vaikka siitä itsenäisesti jatkaakin, olisi katkoton työskentely huomattavasti harmonisempaa...

Tarja oli askarrellut esineitä... Huomenna jos pääsisi niitäkin ajaan sisään!

Huomenna alkaa NPKH:n ryhmäreenit, joten siitä tulee plikkojen kauden kolmannet jäljet!
Ja pääsen tutustuun uusiin koiriin ja ohjaajiin - en malta oottaa...

Eilen käytiin Majalla tekemässä todet ja todellakin, kesä tulee!
Kentällä reenasi illan aikana parisenkymmentä koirakkoa - osa uusia ja osa vanhoja tuttuja. Vähän oli vilposaa välillä, mutta ihan loistava iltama silti.
Romppis teki ihan mukavasti, mutta korvat oli vissiin vähä vapaalla, kun käskyn ja toteutuksen välillä oli välillä vähä viivettä...
Birke oli hyvässä vireessä. Viettiä oli ja toki se näkyi sillontällön ääntelynä ja painamisena, mutta yleisellä tasolla keskittyminen ja suorittaminen oli erittäin erittäin hyvää! Kaukot ja liikkeestä maahanmeno toimi loistavasti, luoksetuloa pitää ottaa lyhyemmältä matkalta, niin alkaa valumiset loppua ja noudossa yrittää tarjota eteentuomista, joten suoraan sivulletuloa pitää kentällä vielä vahvistaa (ja lisäksi joo, ääntelee).
Moni juttu on hyvällä tasolla, mutta ei tässä reenattavat lopu!

Tänään Birken leikkauksesta on kulunut 14 viikkoa ja tämä on tällä erää vika POP-kirjotus!
Sillä nyt saikku on virallisesti ohitte.
Hieronnat pitää sovittaa kalenteriin tässä lähiviikkoina ja jumppailuja ja venyttelyjä ja botteiluja jatketaan reenien ja kelien mukaan, mutta ihan pian meinaan päästää plikkoja hetkeksi yhdessä vapaiksi ja katsotaan, miltä meno vaikuttaa.
Kesää ja uimakelejä ootellessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kah, kiva kun poikkesit.
Jätäs tassunjälkesi!