keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Kenttäkauden korkkaus!


Voiko ihanammin päivä enää alkaa?

Heräiltiin kaikessa rauhassa, köllöteltiin.
Lenkin jälkeen kipasin Agrimarkettiin hakemaan plikoille ruokasäkin ja sitten kotiin tappaan aikaa ja oottaan iltaa...

"ME TAHTOAA KENTÄLLE! REEEEENIMÄÄÄÄÄ!"

Eli saatiin kenttäreenikausi avattua!
Aika rauhallisesti mentiin Birken kanssa, välipalkat namia ja vasta lopuksi sai juosta ja vähän taistella patukan kanssa. Huolellinen lämppäys ja jäähdyttely + pasvenit taakse ja botit päälle. Illalla vielä kaikkien koipien venytykset kotosalla.
Ilokseni totean, ettei plikka ole kankea tai muutenkaan kipeän oloinen. Eli paluu reeneihin meni juuri siten, kun uskoin ja toivoinkin!

Itse reeneistä ei ihan suuria raportointeja vielä ole (keskityin molempien kanssa lähinnä siihen, että saadaan homma kulkemaan ja höyryt veks ja pidetään kivaa), mutta Laura antoi kyllä erittäin hyvän vinkin Birken luoksaria aatellen.
Sanon käskyt "tule" ja "sivu" hyvin innokkaasti  ja Birke aloitti liikkeen niin nopeasti, että pysähtyminen oli vaikeaa. Jatkossa pitää siis tasapainoilla tekemällä "tule" -käskystä vähemmän innostava, mutta kuitenkin niin, ettei vauhti ja into kärsi liikaa. Pitää siis muistaa ne läpijuoksutkin.

Pikkuhiljaa alkaa siis PostOperatiivinenPäiväkirja hiljentyä ja keskitytään jatkossa enemmän kuntoutuksen loppuunviemiseen sekä lihashuoltoon.

Kovin malttamattomana oottelen, että saatais jälkikausikin korkattua, mutta nyt näyttää ikävästi siltä, ettei vielä tällä viikkoa päästä tallomaan, vaan pitää keskittyä muihin seuran juttuihin, jotta sinne jäljellekkin sitten päästään...
Malttia, malttia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kah, kiva kun poikkesit.
Jätäs tassunjälkesi!